Află detalii despre show-ul de modă.

De la finele sezonului cu numărul 7 al emisiunii „Bravo, ai stil!” din februarie anul trecut, emisiunea care a cucerit inimile telespectatorilor nu a mai avut un sezon până în prezent. Ce se va întâmpla, totuși, cu show-ul de modă difuzat la Kanal D? Ei bine, amfitrioana emisiunii, Ilinca Vandici are detalii.

Ei bine, fanii înfocați ai acestei emisiuni vor avea motive de bucurie. În această perioadă, echipa emisiunii face selecția fetelor care vor performa în cadrul show-ului. Dacă sezonul anterior a fost „Celebrities”, sezonul cu numărul 8 vine în fața telespectatorilor cu fete necunoscute publicului.

De altfel, fanii acestei emisiuni și-au exprimat de nenumărate ori dorința pe rețelele de socializare ca acest show să revină la formatul inițial cu fete „normale”. Iată că dorința telespectatorilor a fost poruncă pentru producătorii emisiunii.

Ilinca Vandici: „Ne întoarcem la început și ne place enorm”

Sursa: Colaj Substantial

Într-un interviu pe care l-a oferit, Ilinca Vandici a mărturisit că până la acest moment mai bine de 700 de fete și-au depus „candidatura”. Cât despre cele ce vor să se înscrie, șansa nu e pierdută! Castingul este încă deschis. Prin urmare se pot înscrie la emisiune, iar dacă norocul le surâde, vor face parte din sezonul cu numărul 8 al emisiunii „Bravo, ai stil!”

„Pot să spun așa din casă că deja sunt înscrise 700 de persoane. Castingul încă este deschis. Este al 8-lea sezon și vine cu o energie foarte, foarte bună și mi se pare că este un fel de reîntoarcere la rădăcini. În ultimele sezoane au fost cu celebrități, acum ne întoarcem la început și ne place enorm. Sunt atât de multe femei superbe în țara asta cu un potențial fantastic, chiar dacă nu sunt pasionate de modă.” a declarat Ilinca Vandici pentru radioimpuls

Emisiunea „Bravo, ai stil” a fost lansată la Kanal D în anul 2016. La șapte ani distanță de primul sezon, iată că producătorii se pregătesc pentru sezonul cu numărul 8.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.