Descoperă despre ce show tv este vorba!

Deși mai sunt trei săptămâni până la venirea primăverii, posturile de televiziune pun bazele grilelor. Descoperă ce decizia au luat conducătorii Kanal D cu privire la una dintre cele mai urmărite emisiuni ale postului.

Ei bine, nu vă mai ținem mult în suspans și vă spunem că este vorba despre „Roata norocului” de la Kanal D. Emisiunea ce îi are în prim plan pe Bursucu și Ana Maria Barnoschi urmează să revină pe micul ecran cu noi ediții ale acestei emisiuni.

Bursucu mărturisește că telespectatorii vor avea parte de multe surprize. De altfel, gazda emisiunii a dezvăluit doi dintre primii concurenți ai noului sezon. Este vorba despre nimeni altul decât Lucian Viziru și fratele său, Augustin.

Roata norocului revine la Kanal D

Sursa: Social media

„Surprizele se vor ține lanț, așa cum v-am obișnuit de atâta vreme. Primele vedete care se vor afla  în fața dumneavoastră vor fi Lucian și Augustin Viziru. Doi frați fantastici care au misiunea să <îmblânzească> Roata și să atragă norocul de partea lor. Dar cum se vor descurca până la urmă rămâne de văzut!” a declarat Bursucu, potrivit Kanald.ro

Nu doar Bursucu abia așteaptă să se întâlnească din nou cu telespectatorii, ci și Ana Maria Barnoschi, partenera sa din emisiune. Asistenta de la „Roata norocului” spune că emisiunea din care face parte este una relaxantă, numai bună de privit înainte de a începe o nouă săptămână.

„Lume, lume! Revenim cu râsul molipsitor și cu relaxarea atât de necesare înainte de începerea unei noi săptămâni! Fiți cu ochii pe <Roata Norocului>!”  a adăugat Ana-Maria Barnoschi pentru sursa citată anterior
„Roata norocului” a avut prima ediție la noi în țară în anul 2012. Show-ul a debutat la acea vreme în compania lui Liviu Vârciu și a Anei Barnoschi. După ce Vârciu și-a încheiat socotelile cu postul turcesc, producătorii l-au ales pe Bursucu drept înlocuitor al lui Liviu.
Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.