Descoperă care este legătura dintre cele două.

Raluca Bădulescu este cunoscută publicului prin prisma rolului său de jurat din cadrul emisiunii „Bravo, ai stil”. Deși nu este de ieri, de azi, în atenția publicului, foarte puțini știu că vedeta Kanal D nu este singură la părinți, ci mai are o soră.

Raluca spune că sora sa, Ioana, este de altfel cea mai bună prietenă a sa. Legătura dintre ele este una foarte puternică și, prin urmare, se înțeleg foarte bine. Motivul pentru care cele două nu se afișează în public ține de faptul că surorii Ralucăi nu îi prea place să fie în lumina reflectoarelor. Cât despre personalitate surorii sale, Raluca mărturisește că aceasta este o persoană foarte calmă.

Raluca Bădulescu despre sora sa: „Este briliantă”

Sursa: Social media

„ Sora mea este cea mai bună prietenă a mea, ne înțelegem foarte bine, de minune. Ei nu îi place să fie în atenția publicului, de aceea nu prea ne vedeți împreună în spațiul public. Ne-am înțeles și ne înțelegem foarte bine pentru că ea mă înțelege foarte bine, este foarte calmă, este briliantă.” a declarat Raluca despre sora sa, potrivit kanald.ro

Cele două au copilărit împreună, iar pe vremea când erau de-o șchioapă împărțeau aceeași cameră. Cu toate că aveau încăperi diferite, Raluca prefera să petreacă timp alături de sora sa.

„Am avut amandouă o copilarie splendidă și alături de ea am cele mai frumoase amintiri.Când eram mici stăteam în aceeasi cameră împreună. Fiecare dintre noi avea camera ei, dar eu îmi doream să stau cu ea în aceeasi încăpere, să ne povestim lucruri și să fim împreună cât mai mult.” a mai spus Raluca Bădulescu pentru sursa citată anterior

În curând, Raluca Bădulescu va putea fi urmărită în noul sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!”. Castingul a fost deschis de ceva vreme, iar filmările vor începe peste câteva săptămâni.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.