Simona Halep a fost căsătorită timp de un an de zile cu afaceristul Toni Iuruc. Astăzi cei doi au semnat actele de divorț. 

Niciunul dintre ei nu a făcut vreo declarație cu privire la motivul despărțirii, însă anumite surse au clarificat situația. Cei doi au fost căsătoriți un an de zile. În anul 2021, Halep și Iuruc s-au cununat civil. În luna noiembrie a anului în curs aceștia ar fi trebuit să se căsătorească religios, la Cazinoul Sinaia.  

De ce s-au despărțit Simona Halep și Toni Iuruc

Vestea că cei doi divorțează i-a lovit fulgerător pe fanii sportivei. Până și în presa internațională s-a scris despre divorțul celor doi. Acum urmează o perioadă extrem de dificilă pentru Simona Halep. Potrivit unor informații, sportiva se va muta definitiv în Nisa, Franța. Chiar dacă sportiva ar fi vrut să trăiască în țara ei natală, se pare că s-a răzgândit în ultima perioadă. 

Deși cei doi au păstrat motivele divorțului pentru ei, surse din preajma celor doi au dat mai multe detalii. Potrivit Orange Sport, Simona Halep se ambiționa să revină în Top 10 WTA. Aceasta își dorește să câștige un nou titlu de mare șlem. Muncind mult pentru acest lucru, s-ar fi produs o ruptură în viața ei personală. 

S-a aflat! Care este motivul divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Antrenorul sportivei, un factor important

Antrenorul sportivei, un factor important în divorțul celor doi

Se pare că și antrenorul ei personal ar fi fost un factor important al divorțului celor doi. Patrick Mouratoglou i-ar fi spus jucătoarei să nu își mai aducă familia la turnee, pentru a rămâne concentrată pe meci. 

Mama Simonei și Toni Iuruc au fost văzuți destul de des la meciurile jucătoarei. Ulterior, aceștia nu și-au mai făcut apariția. Se pare că asta a dus la destrămarea relației dintre cei doi. Fiindcă Simona Halep s-a văzut din ce în ce mai rar cu soțul ei, din cauza programului încărcat, relația s-a răcit.  

Astăzi, la ieșirea de la notar, Simona Halep a ieșit cu zâmbetul pe buze. Ea nu a făcut niciun fel de declarație și a ignorat jurnaliștii veniți la fața locului. Pe de altă parte, Toni Iuruc a transmis presei să „nu mai caute senzaționalul”, fiindcă acesta nu există, vorbind foarte detașat de toate cele întâmplate. 

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.