Irinel Columbeanu este o dovadă vie a faptului că viața este total imprevizibilă și că te poate doborî în orice clipă. Dacă acum ceva timp era adeptul unei vieți de lux și lipsită de orice fel grijă, în acest moment Irinel Columbeanu a pierdut tot ceea a avut odinioară. Se pare că datoriile sale au fost multe, consistente și a ajuns în imposibilitatea de a le mai putea acoperi. Drept urmare, banca i-a luat vila de lux din Izvorani.

Chiar și așa, Irinel Columbeanu se arată celor din jur a fi o pesoană împăcată cu sine și plin de umor. În ciuda greutăților care au apărut în viața sa, mai ales în ultima vreme, fostul milionar a ajuns chiar și pe scena de la iUmor, loc în care s-a autoironizat.

S-a aflat care este, de fapt, înălțimea lui Irinel Columbeanu! Nu mai e niciun secret

O întrebare cu privire la Irinel Columbeanu a măcinat curiozitatea foarte multor oameni. Toți sunt curioși să afle care este înălțimea lui, de fapt. Venirea la emisiunea iUmor a reprezentat un prilej numai bun pentru a afla acest mare „secret” al fostul milionar.

Odată ajuns lângă Dan Badea, diferența de înălțime dintre cei doi era și mai evidentă. Irinel Columbeanu era mai scund până și decât acesta. Să ne amintim faptul că nici Badea nu este un bărbat înalt. Coprezentatorul are înălțimea de 1,64 m, în timp ce Irinel Columbeanu se mândrește cu 1,61 m.

S-a aflat care este, de fapt, înălțimea lui Irinel Columbeanu! Nu mai e niciun secret

Irinel Columbeanu s-a autoironizat pe scena de la iUmor

Venirea lui Irinel Columbeanu de acum ceva timp în cadrul emisiunii i-a uimit pe toți. Chiar și jurații au rămas cu gurile căscate. Debutul său a fost unul promițător spunând că, atunci când obosește, evită să se așeze pe vreo bancă, pentru că îi displac total băncile, având în vedere faptul că în ultimul timp  i-au adus numai probleme.

Pe de altă parte, Irinel Columbeanu a continuat spunând că banii din ultima vreme au fost câștigați din vânzarea unor case, incovenientul era că acele case îi aparțineau.

”Am venit până aici în plimbare. Fac exerciții, nu vreau să obosesc ca să nu mă așez pe vreo bancă, pe mine băncile m-au nenorocit, așa că nu vreau să mai aud de ele! În ultima vreme am făcut bani vânzând case, singura problemă este că erau ale mele. Azi ești sus, mâine ești jos, ești același om deși cei din jur te tratează diferit, oamenii te respectă și vor să îți fie prieteni dacă ești milionar, au senzația că le vei da lor banii. Nu știu dacă voi mai avea mulți bani vreodată!

N-am fost niciodată Gigi Becali să arunc cu banii în stânga și în dreapta. Eu am aruncat mai mult în centru. Mi-au plăcut femeile, da! Cui nu-i plac? De ce să fim ipocriți? Femeile au instinctual acest matern fabulos, am aflat foarte devreme în viață lucrul acesta. Când eram foarte tânăr și-i spuneam unei fete că tata are foarte mulți bani, nu mai voia să-mi fie iubită. Brusc, voia să-mi fie mamă!”, a povestit, amuzat, Irinel Columbeanu.