Vlăduța Lupău așteaptă cu nerăbdare să-și strângă băiețelul în brațe.

Perioada sarcinii este una dintre cele mai frumoase perioade din viața unei femei, iar Vlăduța Lupău trăiește din plin aceste momente unice. A început numărătoarea inversă până când micuțul va veni pe lme, iar tinerii părinți sunt din ce în ce mai entuziasmați.

Vlăduța Lupău nu ezită să își țină fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei, mai cu seamă acum, când este vorba despre venirea pe lume a unui copil. După multe încercări de a rămâne însărcinată, Vlăduța Lupău își poate vedea, în sfârșit, visul împlinit. Este o mămică tare fericită și se declară extrem de nerăbdătoare să vină ziua cea mare.

Când va naște Vlăduța Lupău?

La începutul lunii iunie, Vlăduța Lupău a postat pe Instagram o imagine în descrierea căreia a menționat că mai sunt doar 10 săptămâni pâna va naște. Acum, afându-ne deja la începutul lunii iulie, putem anticipa că micuțul va veni pe lume în prima jumătate a lunii august.

Vlăduța Lupău își dorește să aibă multe amintiri cu burtica de graviduță, motiv pentru care face numeroase ședințe foto pentru a imortaliza una dintre cea mai frumoase perioade din viața ei de până acum.

„Începem numărătoarea inversă……știu că această perioadă poate fi doar o dată în viață… așa că mă bucur de ea, chiar dacă îmi aduce și cele mai multe griji. E firesc! Sunt o mulțime de întrebări și de lucruri noi pe care le traiesc. Dar…mai știu și că este cel mai mare dar ceresc să porți și să simți în pântecele tău un suflet…iar la vremea dată să-l aduci pe lume…Abia te aștept, micuțule!”, a scris emoționată Vlăduța Lupău pe contul ei de Instagram.

Vlăduț Lupău, prezență impecabilă la nunta fratelui său

Cu câteva zile în urmă, fratele Vlăduței Lupău, Bogdan, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. Artista are și o nepoțică de care se declară îndrăgostită până peste cap. La eveniment, cântăreața a purtat o rochie verde foarte elegantă, care i-a pus perfect în evidență silueta de graviduță. A primit numeroase complimente din partea fanilor săi din mediu lonline, lăudând-o pentru alegerea vestimentară pe care a făcut-o.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

Distribuie

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.