Adevărul despre relaţia dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda a ieşit la iveală. O ştiam cu toţii de micuţa îmbrăcată în rochie cu buline, care căra un geamantan şi îi transmitea lui „Ghiţă” că îl aşteaptă la portiţă. Se întâmpla de mult…acum, Cleopatra Stratan este femeie în toată firea şi trăieşte o frumoasă poveste de dragoste.

Reclamă

“E chiar ce căutam eu”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o intensă şi frumoasă poveste de dragoste. Totul după ce aceștia au colaborat mai întâi pe plan profesional. În prima perioadă au fost doar prieteni buni, însă şi-au oficializat relaţia. Cei doi au transformat o relaţie profesională într-o relaţie strânsă de dragoste. Par mai îndrăgostiţi ca niciodată şi au speranţa că relaţia lor va ţine. Edward Sanda şi-a făcut curaj şi a făcut primele declaraţii legate de relaţia cu Cleopatra Stratan. Ulterior, Cleopatra a confirmat şi ea relaţia cu Edward Sanda, fără nicio reţinere în faţa lumii.

Reclamă

Adevărul despre relaţia dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda

“Da, suntem împreună! Atunci când au apărut speculațiile că noi eram împreună, nu eram. Colaboram strict muzical, ne vedeam la studio, am lansat o piesă împreună și după ce a bubuit toată chestia aia, am continuat să vorbim. Oricum vorbeam foarte mult și foarte des și cumva ne-am apropiat inevitabil. Am simțit că avem foarte multe în comun, avem o conexiune foarte frumoasă împreună și suntem chiar la fel în tot. Tot ceea ce am căutat eu vreodată văd acum în ea. E chiar ce căutam eu”, a mărturisit Edward Sanda, pentru Antena Stars.

Acum, cei doi nu pot fi împreună. În prezent, Cleopatra Stratan este la Chișinău, acolo unde încă este stare de urgență, iar Edward Sanda este în București. Astfel, cei doi nu se pot vedea prea curând.

“Suntem fericiți, dar acum e o mică problemă pentru că eu nu pot intra în Chișinău până pe data de 30 iunie, fiind stare de urgență”, a mai spus artistul, potrivit Cancan.