Când vine vorba de sănătate, artista este dispusă să facă orice compromis

La cei 50 de ani, Monica Anghel arată senzațional și a demonstrat că este capabilă să facă orice își pune în gând. Vedeta a câștigat lupta cu kilogramele în plus și și-a schimbat complet stilul de viață. Mulți s-au întrebat cum a reușit să ajungă la greutatea ideală într-un timp relativ scurt. Răspunsul artistei nu a întârziat să apară, ba chiar mai mult de atât, a scos la iveală și cauza pentru care a slăbit.

De ce a fost nevoită vedeta să slăbească

Monica Anghel este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară. Celebra cântăreață a reușit să slăbească uluitor într-un an și trei luni. Vedeta a mărturisit că nu ar fi reușit să ajungă la o asemenea greutate dacă nu se confrunta cu o problemă de sănătate.

Aceasta a fost operată de urgență la coloană, cu o dublă hernie de disc și cu o pareză de de 98% la piciorul drept. Cu toate astea, cântăreața a recunoscut că după intervenție a urmat un program de recuperare timp de un an și trei luni.

„Am slăbit 30 de kilograme într-un an și trei luni. Nu aș fi slăbit în vecii vecilor dacă nu aveam o problemă de sănătate. Eu sunt o tipă comodă, nu a fost o chestie de cochetărie. Am fost operată pe coloană, de urgență, cu dublă hernie de disc, cu o pareză de 98 la sută pe piciorul drept. După operație, care a fost OK, am urmat un program de recuperare de un an și trei luni”, a declarat Monica Anghel, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit Viva.

S-a aflat acum! Care a fost motivul pentru care Monica Anghel a slăbit 30 de kilograme. Cântăreața a făcut mărturisiri despre problema cu care s-a confruntat
Social media

Pandemia a lăsat-o cu câteva kilograme în plus

Chiar dacă a slăbit zeci de kilograme, artista a susținut că s-a mai îngrășat puțin în pandemie. Totuși, nu își face griji, pentru că este sigură că va reuși să slăbească fără probleme. Cu atât mai mult, vedeta face sport în fiecare zi.

„M-am îngrășat un pic în pandemie. Dar voi slăbi, fără niciun stres, știu cum. „Îți ții 30 de kilograme într-un sac, iar, când o iei razna, ieși la o plimbare cu el”, mi-a zis doamna doctor. N-a fost cazul să apelez la așa ceva.

Mi se întâmplă o dată la nu știu câte luni să mănânc o prăjitură. Sau să beau un pahar de vin, cum o fac cu voi, aici. Fac sport în fiecare zi. Și datorită băiețelului meu care merge la kempo, de trei ori pe săptămână”, a mai adăugat cântăreața.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii