Se știe deja că relație prințului Harry cu familia regală s-a stricat în momentul în care bărbatul a adus-o în familie pe Meghan Markle.  

Relația dintre prințul Harry și Familia Regală s-a destrămat în momentul în care bărbatul a anunțat oficial că are o relație cu Meghan Markle. Un fost editor regal a anunțat care a fost părerea Reginei Elisabeta despre căsătoria celor doi. 

Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în luna mai, anul 2018. Ei s-au cunoscut în 2016, iar la doi ani după prima întâlnire au decis să se căsătorească. Mai multe surse au declarat că Familia Regală nu a fost foarte încântată de acest lucru din cauză că cei doi s-au grăbit. Fostul editor regal de la ITV News, Tim Ewart, a spus că Regina Elisabeta era de părere că cei doi „se mișcă un pic prea repede”. 

Adevărata părere a Reginei Elisabeta despre Meghan Markle

Aceste informații apar în noua carte a lui Brandreth, Elizabeth: An Intimate Portrait. Fostul editor regal a comentat ceea ce s-a scris despre Regina Elisabeta și despre relația celor doi. Chiar dacă Regina Elisabeta a fost reținută în ceea ce privește relația celor doi, se pare că a îndrăgit-o pe Meghan Markle. Mai exact, fostul editor regal a scris că Majestatea Sa o îmbrățișa tot timpul pe Meghan iar în cele din urmă a făcut-o să se simtă binevenită. 

De asemenea, editorul a mai spus că interviul din anul 2021, pe care Meghan Markle l-a oferit lui Oprah Winfrey, i-a supărat tare pe membrii Familiei Regale.  

S-a aflat abia acum! Adevărata părere a Reginei Elisabeta despre Meghan Markle: O îmbrățișa tot timpul!

După ce s-au căsătorit, Harry și Meghan au anunțat că vor să lucreze pentru a fi independenți din punct de vedere financiar. Regina a fost de acord ca cei doi să lucreze și să își întemeieze o familie. Iar Harry și Meghan asta au făcut. Nu au dorit să depindă de fonduri publice. În martie 2020, cuplul și-a încheiat ultimul angajament regal. 

Prințul William, total împotriva actriței

Deși până acum se credea că Regina Elisabeta a fost tot timpul împotriva lui Meghan Markle, se pare că lucrurile nu au stat chiar așa. Cel care a fost, de fapt, mereu împotriva actriței americane a fost fratele lui Harry, Prințul William. 

Se pare că pentru Kate Middleton ar fi fost o adevărată provocare aducerea la Palatul Buckingham a lui Meghan Markle. Femeia era o actriță plină de farmec și ar fi fost prima femeie de culoare care s-a alăturat Familiei Regale. Acest lucru a provocat o presiune publică uriașă. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.