Despre Andreea Marin și despre Ion Țiriac s-a spus multă vreme că ar fi format un cuplu, iar vedeta a vrut să lămurească întreaga situație în ceea ce îl privește pe îndrăgitul om de afaceri.

Invitată în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, ea a discutat despre divorțul de Ștefan Bănică Jr., despre asemănarea dintre ea și Lavinia Pîrva, despre rivalitatea cu Mihaela Rădulescu, dar și despre relația pe care a avut-o cu Ion Țiriac.

Andreea Marin a dat cărțile pe față

„Este extrem de stupidă această poveste și o să vă spun de ce. În primul rând nu aș fi negat să vă spun un adevăr. Ipotetic vorbind este onorantă o relație cu un astfel de om. Așa cum l-am cunoscut eu pe Ion Țiriac este un om extraordinar. Am tot respectul pentru el și mi-a fost un prieten de nădejde. Eu nu am cuvintele prin care să descriu o relație cu un om de calibrul domniei sale. Și până la urmă atât de stresantă a fost presiunea unei părți de presă, încât eu am decis că îi fac rău omului acesta. Pur și simplu lucrurile erau duse într-o extremă care nu avea nicio legătură cu realitatea. Nu văd de ce aș nega că am avut o relație cu cineva cu care e onorant să ai o relație dacă ar fi fost cazul. Nu a fost cazul. Da, a fost o prietenie pe care o prețuiesc și astăzi și îmi e drag de omul acesta și am tot respectul și am învățat enorm de la el.”, a declarat vedeta, în emisiunea lui  Denise Rifai.

Zâna Surprizelor a spus lumii întregi că nu a format un cuplu cu omul de afaceri, ci doar au fost niște prieteni foarte, foarte buni. Vedeta crede despre el că este un om extraordinar pentru care are un mare respect și care i-a fost aproape de fiecare dată. Mai mult de atât, Andreea Marin a ținut să precizeze că nu a existat o cerere în căsătorie și nici dacă ar fi existat una, nu ar fi acceptat o asemenea propunere din partea unui prieten.

„Nu a fost niciodată vorba de un inel. Acel răspuns e ipotetic, nu aveam de ce să răspund evaziv când nici măcar nu a fost vorba de vreun inel sau vreo intenție. Și dacă ar fi fost, nu aș fi spus da, pentru că noi nu aveam o relație. Cum să spun da cererii unui om cu care nu am o relație de o altă natură decât de prietenie.”, a mai zis Andreea Marin.