Influencerița Rux sau Ruxi Opulență, concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”, pe numele real Roxana Erdei, este la inima celor mai mulți telespectatori. Asta s-a întâmplat încă din prima ediție. Ruxi s-a bucurat de la o ediție la alta de o mai mare popularitate. Mulți sunt de părere că ar fi revelația acestui sezon.

De curând, Ruxi Opulență i-a surprins plăcut pe jurații emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”. În urmă cu 15 ore, în platoul emisiunii, aceasta a prezentat o variantă inedită a personalității sale…o doamnă în adevăratul sens al cuvântului. Îmbrăcată într-un costum cu sclipici, de culoare mov, cu o perucă roșcată și cu un machiaj impecabil, Ruxi Opulență i-a făcut pe jurați să-i aducă laude.

Ruxi, transformare spectaculoasă la „Bravo ai stil! Celebrities”. Cât de îndrăzneața a fost concurenta
Instagram

Câte steluțe a primit ținuta Roxanei Erdei?

Ruxi a obținut trei steluțe pe linie din partea juraților, datorită soiului său de extravaganță greu de atins de către alte concurente. Raluca Bădulescu a declarat că este cea mai bună ținută a serii, fiind, de-a dreptul, impecabilă. Maurice Munteanu a mărturisit că ținuta lui Ruxi Opulență îl trimite cu gândul la un tip de estetică particulară și pariziană, prin definiție, marca Sonia Rykiel.

„…este foarte greu să asortezi, să mixezi păr roșu cu nuanțe puternice, mov, galben, nu știu ce…Coafura este Sonia Rykiel. Combinația, texturile, paiete mov cu dantelă, iar, de multe ori, cu lână și/sau mătase…În orice caz, tot look-ul tău trimite cu gândul la acea bucurie, pentru că era o bucurie, o celebrare a modei. Sonia Rykiel prin asta era particulară. Prin faptul că iubea femeia și nu orice femeie. Iubea parizianca la show-urile ei care se întâmplau în locații foarte alternative, dacă nu în propriul magazin, biblioteci, camere de hotel…Au încercat să o copieze mulți, fără succes. […] Ținuta este excepțională! Felicitări!”, a declarat Maurice Munteanu.

Ruxi Opulență, nederanjată de criticile și sfaturile juraților

„Pe jurați în fiecare zi îi descopăr altfel, le văd altă fațetă a personalității. Sunt că niște cameleoni. Îmi sunt foarte dragi, apreciez comentariile lor, învăț din ce spun…”, a declarat Ruxi, în urmă cu ceva timp.

Dând un click pe YouTube, se observă că Ruxi Opulență a reușit să adune un număr colosal de vizualizări, de fapt cele mai multe vizualizări. Aceasta are dublul cifrei de vizualizări în comparație cu celelalte concurente ale emisiunii. Cu toate acestea, ca o primă impresie de ansamblu, Ruxi opulență este concurenta care a reușit să stârnească cele mai multe curiozități în rândul publicului.