Ruxi reușește să îi surprinde pe toți cu ținuta purtată în Gală. Fanii sunt nerăbdători să o vadă pe acesta în finala emisiunii, care va avea loc pe 5 februarie. 

Ruxi, apariție de senzație în Gala ,,Bravo, ai stil! Celebrities”

Ruxi a fost cea care a reușit să creeze o ținută pe baza temei date ,,Belle Epoque”. Jurații nu au ezitat să aprecieze ținuta concurentei și să își exprime surprinderea pentru ținuta aleasă. Pe lângă ținută, Ruxi a reușit să impresioneze și prin momentul artistic, cu care a reușit să stârnească imaginația fanilor emisiunii. Tibu Clenci a apreciat ținuta concurentei și i-a spus că a fost singura care a înțeles tema Galei de ieri.

,,Ți-am mai zis că îl ai pe dracu în tine. Faci o treabă excelentă când e vorba de umor și faci o treabă excelentă când e vorba de ținută.

Tu ai folosit din influențele timpului și este de înțeles că ai adus din zona masculină și ai mixat cu vesta asta. Îmi plac și nasturii și faptul că ai dezvelit umerii este iarăși o chestiune de curaj. Ceea ce propui tu cu chilotul asta, mi se pare pictură pe geam. Îmi place foarte mult ce ai propus”, a precizat Tibi Clenci.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de RUXI 💸 (@rux.si.opulenta)

Nu doar jurații au fost impresionați de ținuta, ci și internauții, care abia așteaptă să o vadă în finală pe Ruxi.

,,Ne lași pe toți mască cu aparițiile tale. Bravo!, ,,Numărul 8 a fost un număr câștigător și în sezonul 1, fac referire la Silvia Popescu. Sper ca tu să fii câștigătoarea acestui sezon, ,,Ești talentată, plină de inspirație și bun gust! Cu siguranță vei fi câștigătoare, pentru că ești talentată, ,,Recunosc că aveam alte preferințe, dar încerc să fiu obiectivă și chiar meriți să câștigi!, ,,Baftă tuturor! Tu ești câștigătoarea suntem cu tine, ,,Foarte sexy și plină de umor, ,,Divină, ,,Meriți să câștigi”, sunt câteva dintre comentariile internauților.