Reclamă
Reclamă

Ruxi de la „Bravo ai stil! Celebrities” se înscrie în rândul persoanelor care s-au confruntat cu virusul SARS-CoV-2. Aceasta a fost testată pozitiv, iar acum a decis să vorbească despre experiența pe care a trăit-o. Deși virusul și-a făcut simțită prezența, tânăra nu a făcut o formă gravă a bolii.

Ruxi a împărtășit cu fanii din mediul online faptul că și ea s-a numărat printre cei care s-au infectat cu noul virus. Aceasta a mărturisit că a început să resimtă simptomele specifice la patru zile după ce testul a fost pozitiv, iar lucrurile nu au fost tocmai ușoare.

Deși nu a făcut o formă gravă a bolii, Ruxi a resimțit din plin virusul. Acesta s-a confruntat cu dureri mari de cap, cu nas înfundat și cu o salivă sărată, ce îi lăsa un gust de sânge în gură.

„Am trecut printr-o experiență, pe care nu am împărtășit-o cu nimeni, în afară de câțiva oameni din jurul meu… Am avut corona! La patru zile la contactul cu ea, mi s-a înfundat foarte tare nasul, dar grav… Tot așa seara, m-a luat o durere de cap foarte mare…

Reclamă

Mă durea foarte tare, venea din creștet, până în frunte și simțeam că vreau să dorm, pentru că mă durea capul… Nu mi-am pierdut gustul și mirosul, am avut saliva foarte sărată. Simțeam așa… de parcă aveam în gură sânge… M-am dus să îmi fac testul și a ieșit pozitiv”, a declarat Ruxi.

Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, infectată cu SARS-CoV-2! Concurenta a vorbit despre momentele grele prin care a trecut. „Simțeam așa... de parcă aveam în gură sânge”
Instagram

Ruxi, la un pas de a chema salvarea

Mai mult, Ruxi a avut și frisoane puternicie, care au durat câteva zile. Iar într-un punct tânăra chiar a crezut că va ajunge la spital. Din fericire lucrurile nu au fost atât de grave, iar după câteva zile de stat la pat, Ruxi a reușit să învingă virusul.

„90% poate am fost asimptomatică, pentru că febră nu am avut, nu am tușit, nu am avut frisoane, nu am avut stări de oboseală… Am mai avut ceva ciudat, îmi era frig… Stăteam în casă cu un hanorac, cu încă un hanorac cu fermoar peste și pantolni lungi și șosete și tot simțeam așa că sunt rece…

În unele nopți în care mă culcam, nasul se înfunda foarte tare, atunci mă speriam ușor, pentru că mă gândeam că dacă mi se înfundă, trebuie să chem salvarea”, a mai spus Ruxi.

Reclamă
Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro