Ruxi nu a visat niciodată ca va pleca acasă cu titlul de „cea mai stilată femeie din România”.

Ruxi a intrat în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” pentru a nu se distrat și nicidecum pentru a câștiga. Deși nu era deloc străină de lumea mondenă, bruneta activa mai mult online. Tocmai de acea, show-ul a fost o adevărată provocare pentru ea pe care a dus-o la final cum nu se putea mai bine.

Ruxi a cucerit fanii încă de la primele apariții de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Aceasta nu s-a ferit deloc de părerile celor din jur și a ales să fie transparentă până la capăt. De-a lungul competiției, jumătatea brunetă a fostului proiect „LikeOne” a ajuns să domine topul steluțelor, iar asta a atras multe antipatii.

Ruxi nu a fost niciodată adepta scandalurilor și, tocmai de aceea, a încercat să stea cât mai departe de ele. Vedeta a făcut mereu diferența între a-și apăra cu tărie ținutele și între a pune paie pe foc în diferite conflicte. Brunetei i-a fost foarte greu să lege prietenii cu celelalte colege ale sale, mai ales că sinceritatea ei a fost destul de greu de „digerat” de către unele persoane.

Ruxi a recunoscut. Cât de mult a jucat teatru în timpul competiției „Bravo, ai stil! Celebrities”
Instagram

Ruxi a investit premiul câștigat în dezvoltarea personală

Ruxi nu a încercat să fie pe placul adversarelor sale ci, mai mult pe cel al juraților. Ținutele ei au primit aproape de fiecare dată punctaj maxim, iar asta i-a dat încredere și mai mare în ea. La un moment dat, Ruxi a înțeles cum funcționează lucrurile într-un astfel de show și a schimbat strategia.

După ce a intrat Viviana Sposub în competiție, bruneta a decis să nu fie atât de reală și să apeleze la un rol. Ruxi a ales această varianta tocmai pentru a sta departe de dramele concursului.

„La un momentan dat, am fost 100% eu, apoi am fost 95% eu. Nu mai aveam chef de drame și discuții și să intru în polemici care, efectiv, mă scoteau din sărite”, i-a spus Ruxi Oanei Radu.

@video.clipuri1 #ruxiopulenta #podcast #kanaldromania #bravoaistil #detectoruldeminciuni #fy #2022 #videoclipuri1 ♬ original sound – video.clipuri1

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.