Nu este deloc ușor să fii Elon Musk.

Statutul de cel mai bogat om al planetei vine la pachet cu multe responsabilități. În plus, ciferele din conturi nu se rotunjesc fără muncă asiduă. Cel puțin, asta a susținut Elon Musk la conferința anuală Ron Baron.

Atunci când Elon Musk își propune ceva, nu se lasă până nu reușește. Nimic nu este imposibil pentru el, mai ales că dispune de capitalul necesar pentru absolut orice. Recent, acesta și-a pus în minte să dețină supremația Twitter și, cum altcumva dacă nu cumpărând platforma?! După ce a devenit proprietar cu acte-n regulă a celei platforme, pentru Musk a urmat și partea grea.

Acum, cu atâtea afaceri în gestiune, timpul efectiv de lucru al lui Elon Musk a crescut considerabil. Chiar el a spus asta la cel mai recentă conferință Ron Baron. La evenimentul din New York care a avut loc pe 4 noiembrie, Musk a recunoscut că, după ce a cumpărat Twitter, a ajuns să muncească 120 de ore pe săptămână. Pe lângă Twitter, acesta mai are în portofoliu și Tesla, Nueralink, SpaceX, dar și brandul propriu de cosmetice The Boring Company.

„Volumul meu de muncă a crescut de la 70, 80 de ore pe săptămână la 120 de ore. Merg la somn, mă trezesc, merg la muncă, merg la somn, apoi iar muncă și tot așa șapte zile pe săptămână.”

Rutina lui Elon Musk. Noul patron Twitter lucrează 120 de ore pe săptămână
Rolling Stone

Elon Musk a concediat 50% din personalul de la Twitter

Acum, Elon Musk își concentrează toată atenția asupra Twitterului. Însă, spune el, după ce acesta va intra pe făgașul normal, se va concentra pe Tesla și SpaceX.

Musk a intrat în posesia Twitter după ce a plătit 44 de miliarde de dolari, după o întreagă serie de evenimente. Nici bine nu a ajuns la cârma platformei, că deja a făcut câteva schimbări drastice. A concediat persoane importante pentru dinamica aplicației, printre care pe CEO Parag Agrawal, juristul Vijaya Gadde și șeful finanțelor Nel Segal.