„Stilul meu de viaţă este perfect nesănătos. Este unul dintre cele mai nesănătoase stiluri de viaţă de pe planetă.”

Extremele s-au întâlnit în cuplul Mircea Badea și Carmen Brumă. Ea are un stil de viață sănătos, face mișcare zilnic și este atentă la tot ce mănâncă. În schimb el are un stil de viață plin de haos și nu respectă nicio regulă. Mircea Badea și-a luat prin surprindere fanii atunci când le-a povestit despre rutina lui zilnică. Ce obișnuiește să facă prezentatorul?

Mircea Badea pare să fie exemplul perfecte de „așa nu”. Vedeta a dezvăluit că are un stil de viață „perfect nesănătos”. Se pare că acesta nu respectă nicio regulă și nici nu are de gând. Nu mănâncă sănătos, nu face mișcare, nu bea apă și lista nu se oprește aici. Mai mult, se pare că partenerul lui Carmen Brumă nici la capitolul odihnă nu stă prea bine. Nu se culcă niciodată mai devreme de patru dimineața, iar orele de somn sunt adesea foarte puține.

„Stilul meu de viaţă este perfect nesănătos. Este unul dintre cele mai nesănătoase stiluri de viaţă de pe planetă. Deci, eu mă culc niciodată mai devreme de patru dimineaţa. Uneori dorm cinci ore, uneori dorm şapte ore, uneori nu dorm deloc, însemnând deloc. Eu fac cele mai nesănătoase lucruri cu putinţă.

Eu mănânc tablă zincată, la propriu. Mănânc în benzinării, deci din alea, ştii, desfac celofanul şi mănânc tabla zincată dinăuntru. S-a întâmplat, în New York, să nu dorm absolut deloc, după ce am băut nişte cantităţi respectabile de tărie. Nu trăiesc sănătos, nu mănânc sănătos şi nu mă duc la sala de forţă.”, a declarat Mircea Badea.

„Stilul meu de viaţă este perfect nesănătos. Este unul dintre cele mai nesănătoase stiluri de viaţă de pe planetă.
Social media

„Nu am băut apă de 30 de ani”

Pe lângă stilul de viață haotic, Mircea Badea a mai adăugat pe listă și cantități impresionate de energizant. Se pare că aceasta este sigura băutură pe care vedeta o consumă. De apă nu s-a atins de 30 de ani, iar în fiecare zi bea cel puțin trei energizante. Bineînțeles că nici sucul nu îi lipsește.

„Eu beau căldări de energizante pe zi și mă culc. Vă dați seama că la mine nu mai au niciun efect! Eu nu vă spun să faceți ca mine! Beau căldări de energizante de peste 25 de ani! Eu, când citesc astfel de știri, mă întreb cum de mai sunt pe planetă. Eu am consumat energizante de zici că-s acționar. Nu contest adevărul acestor articole, doar că uneori mă întreb cum de mai sunt în viață.  Nu mai zic și ce mănânc. Dacă povestesc și ce mănânc… s-a terminat cu șmecheria în sat!

Nu contest știrile care spun că mor tinerii din cauza energizantului, dar eu beau cisterne în fiecare lună. De-asta nici nu am bani, că astea costă. Nu trebuie să faceți ca mine. Nu fac o pledoarie pentru energizante. Mai vorbesc ocazional cu câte un doctor și îi zic că nu beau apă. Se uită la mine mirat: Poftim?! Nu beți apă?! Nu este bine, trebuie să beți apă. Și eu îi zic: nu am băut apă de 30 de ani. Mai beam apă când făceam sport, dar în rest, nu.”, a mai spus Mircea Badea.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.