Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, sâmbătă, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, despre runa pentru România în luna decembrie 2021.

Runa extrasă de numerologul Mihai Voropchievici a fost cea a călătoriilor. În decembrie, fiecare dintre noi va avea posibilitatea să plece într-o vacanță, în funcție de posibilități.

Runa pentru România în decembrie 2021

„Sunteți sfătuiți să vă faceți bagajele. O să vă dea afară din țară! Fiecare plecă acolo unde îi permite buzunarul. Va fi o lună de călătorii și se pare că foarte mulți s-au angrenat încă de la sfârșitul lui noiembrie să facă asta”,a precizat Mihai Voropchievici despre runa din luna decembrie, la Antena 3.

Ce este o rună și cum funcționeză

Runele sunt simboluri care provin din cultura etruscă sau greacă. Originile lor datează din antichitate și au fost utilizate pe scară largă în Evul Mediu timpuriu.

Înțelesul cuvântului rună poate fi interpretat ca misticism, mister sau incantare. Fiecare rună poate fi scrisă și are propria voce din alfabetul latin. Chiar și așa, multe înregistrări runice scrise nu există.

Runa pentru România în decembrie 2021. Numerologul Mihai Voropchievici are numai vești bune Pixabay

În trecut, războinicii obișnuiau să își graveze runele pe scuturi, arcuri și majoritatea armelor pentru a-și asigura victoria.

Totodată, culturile de cereale au fost împodobite cu rune pentru o recoltă bună. Runele su fost prezente și în locuințe. De asemenea, sunt încorporate pe diverse pandantive ca talismane de protecție.

Dar cum funcționeză o rună? Prima dată se pune o întrebare.  Apoi se extrag mai multe rune. Există metoda celor trei rune sau metoda celor nouă rune. Aceste metode sunt adesea folosite pentru a obține un răspuns la o întrebare bine definită.

Se poate extrage o singură piatră. Această metodă se aplică zilnic, iar întrebarea trebuie să fie precisă. După ce piatra a fost extrasă, este nevoie de meditație. Apoi, piatra își va arăta sensul. Dacă runa extrasă nu răspunde la întrebarea ta, atunci trebuie să extragi o alta, scrie site-ul convorbiri.ro.