Reclamă

Rulourile de dovlecei cu piept de pui și brânză sunt o rețetă ușoară și extrem de apetisantă pe care o poți pregăti acasă. Această combinație delicioasă de ingrediente va încânta cu siguranță papilele gustative.

Pentru a pregăti această rețetă, vei avea nevoie de următoarele ingrediente:

  • 130 ml ulei de măsline extra virgin
  • 1 cățel de usturoi
  • pătrunjel
  • busuioc
  • rozmarin
  • piper
  • sare
  • 4 dovlecei
  • 260 g piept de pui copt
  • 300 g pesmet cu brânză
  • parmezan

Pentru a pregăti rulourile de dovlecei, începe prin a amesteca într-un bol mic uleiul de măsline extra virgin cu usturoiul tocat, pătrunjelul, busuiocul și rozmarinul. Adaugă piper și sare după gust.

Apoi, taie dovlecii în felii lungi și unge feliile de dovlecei cu uleiul aromat pregătit anterior. Prăjește feliile de dovlecei pe ambele părți până devin aurii și moi.

Pe o parte a fiecărui dovlecel așează o felie de piept de pui copt și o bucată de brânză. Rulează fiecare dovlecel astfel încât să înglobeze umplutura.

Unge o tigaie cu ulei și presară un strat de pesmet cu brânză pe fundul ei. Așază rulourile de dovlecei în tigaie și adaugă cubulețe de brânză, parmezan și pesmet peste ele.

Introduce tigaia în cuptor și coace rulourile timp de 15 minute la temperatura de 190°C.

Așadar, aceasta este rețeta pentru prepararea rulourilor de dovlecei cu piept de pui și brânză. Poți savura acest preparat ca aperitiv sau ca fel principal, alături de o salată proaspătă. Poftă bună!


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro