Cel mai bun scut împotriva răutăților umane este Dumnezeu. Dragostea și puterea Lui te va ajuta să treci cu bine peste orice zi din viața ta

Cât de mult te afectează răutățile și frustrările oamenilor care sunt revărsate asupra ta? Ei bine, încă de mici suntem învățați că trebuie să ignorăm ceea ce spun alții. Atât timp cât nu este nimic bun, trebuie dat deoparte.

Cel mai mare sprijin și cel mai bun prieten al omului s-a dovedit a fi Dumnezeu. Dragostea și mila lui față de noi sunt infinite, iar rugăciunile tale vor fi ascultate. Există o rugăciune ce te ajută să fii ferit de tot ceea ce este negativ. Citește-o nu doar astăzi, ci de fiecare dată când simți nevoia. Va acționa ca un scut împotriva răutăților oamenilor.

Rugăciunea ce îți asigură liniște și fericire

 

pixabay

Doamne Atotputernice şi Atotîndurate, îmi aduc aminte că Te-ai născut Om din Sfânta Fecioară în peşteră şi ai fost vândut cu treizeci de arginţi de ucenicul cel viclean, ca să ne răscumperi pe noi, păcătoşii, de sub puterea diavolului. Pentru aceasta, Te rog, îndură-Te de mine, păcătosul!

Primeşte, Doamne, această mică rugăciune a mea şi umilită a mea voinţă, că mă întristez pentru că Te-am întristat şi mă amărăsc pentru că Te-am supărat fără de număr.

La Tine, Preabunule Mântuitor, am toată nădejdea şi cred că Tu, Care din iubire de oameni ai primit să fii vândut pentru noi, Te vei îndura şi de mine acum, ca să mă mântuieşti de chinurile cele de veci şi să mă învredniceşti Împărăţiei Tale.

pixabay

Nu Te depărta de la mine, Doamne, şi ajută-mi ca în toate să fac voia Ta şi să nu Te mai răstignesc în toate zilele cu faptele mele cele păcătoase, nici să Te batjocoresc cu cugetele mele cele rele, precum făceau iudeii cei necredincioşi în timpul Sfintelor Tale Patimi, ci ca femeia cea păcătoasă să-Ţi spăl picioarele, cu lacrimile ochilor mei, ca să mă învrednicesc a auzi şi eu din Gura Ta cea dulce: Iertate să-ţi fie păcatele. Amin.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!