Cea mai mare dorință a părinților pentru proprii copii este ca ei să se așeze ,,la casa lor”.

Din păcate pentru unii dintre ei, norocul nu surâde atât de repede precum și-ar dori. Cu siguranță fiecare dintre noi am întâlnit cel puțin o singură dată părinți care se plâng de faptul că băieții lor nu au reușit să se căsătorească. 

Ei bine, pentru această situație există o rugăciune specială. Trebuie rostită de părinții care își doresc căsătoria pentru fiul lor.

Cea mai puternică rugăciune a părinților pentru căsătoria fiului lor

Doamne, ascultă puțina noastră rugăciune pentru băitul nostru, robul Tău (numele) și nu ne lăsa fără răspuns. Tu ai rânduit ca bărbatul să lase pe tatăl său și pe mama sa și să se unească cu femeia sa și să fie amândoi un trup. Tu ai binecuvântat nunta, arătând curăția ei. Tu i-ai primit în Împărăția Ta pe soții care au dus o viața de evlavie, împlinind poruncile Tale și crescându-și urmașii în frica Ta.

Pixabay

Rânduiește, Doamne, precum știi, ca la vremea potrivită robul tău (numele) să-și întemeieze o familie. Ca nu cumva să traiască o viață de păcat, stând departe de nuntă. Să nu-și întineze trupul cu patimile și cu poftele, batjocorit fiind de diavol. Ajută-l, Doamne, să găsească o soție credincioasă, o soție blândă, bună și iubitoare, care să-i fie cu adevărat podoabă și alături de care să meargă pe calea mântuirii. Te rugăm, Doamne, vin-o în ajutorul lui, că numai Tu ştii ce e în adâncul inimilor oamenilor. Găseşte-i Tu, Doamne, o soţie vrednică alături de care să facă tot binele.

Nevoinţă este pentru femeia credincioasă bărbatul necredincios, şi nevoinţă este pentru bărbatul credincios femeia necredincioasă. Daruieşte-i Tu, Doamne, să aibă parte de un cămin liniştit, de dragoste şi de înţelegere, ca să Te laude împreună cu toţi ai casei lui până la sfârşitul vieţii sale. Amin.