Iată care este cea mai puternică rugăciune pentru alungarea traumelor din copilărie

Cu toții am avut momente în care anumite episoade din copilăria și adolescența noastră ne-au marcat atât de tare, încât s-au transformat în traume.  Pentru a putea avea o relație cu tine însuți cât mai sănătoasă, dar și cu cei din jur, este important să scăpăm de tot ceea ce ne ține legați de evenimentele negative.

Iată care este cea mai puternică rugăciune pentru vindecarea traumelor din trecut

O, Preacurată Maică a Domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului. Atotputernică apărătoare și tărie a noastră. Primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi. Nevrednicii robii tăi.
pixabay
Înalță rugăciunile noastre la tronul lui Dumnezeu și Fiul tău. Ca să fie milostiv nedreptăților noastre. Să adauge harul Său tuturor celor ce cinstesc preacinstit numele tău. Și cu credință și cu dragoste se închină făcătoarei de minuni icoanei tale. Că nu suntem vrednici să fim miluiți de Dânsul. Și pentru aceasta năzuim la tine. Că ești acoperitoarea noastră și grabnică ajutătoare. Auzi-ne pe noi, cei ce ne rugăm ție. Ocrotește-ne pe noi cu atotputernicul tău Acoperământ. Și cere de la Dumnezeu Fiul tău să dea păstoriților noștri sfințenie. Ca să privegheze și să ocârmuiască sufletele noastre. Ocârmuitorilor de orașe, înțelepciune și putere; judecătorilor. Dreptate și necăutare la față. Învățătorilor, minte și smerită înțelepciune. Asupriților, răbdare; asupritorilor, frică de Dumnezeu; celor mâhniți, răbdare și bucurie duhovnicească; neînfrânaților, înfrânare. Și nouă, tuturor, duhul înțelepciunii și al cucerniciei, duhul milostivirii și al blândeții, duhul curăției și al dreptății.
pixabay
Așa, Doamnă preasfântă, milostivește-te asupra noastră și asupra neputinciosului tău popor. Pe cei rătăciți povățuiește-i pe calea cea bună, pe cei bătrâni îi sprijinește. Pe prunci îi păzește și pe noi, pe toți, ne apără și ne ocrotește cu milostivirea ta. Pe toți, scoate-ne din adâncul păcatului și ne luminează ochii inimii noastre spre căutarea mântuirii. Milostivă fii nouă aici, în această viață, iar la înfricoșătoarea judecată să te rogi pentru noi către Fiul tău și Dumnezeul nostru. Că tu, Doamnă, ești slava celor cerești și nădejdea pământenilor. Tu ești, după Dumnezeu, nădejdea și apărătoarea noastră, a tuturor celor ce ne rugăm ție cu credință. Deci ne rugăm ție, Atotputernică ajutătoarea noastră, și ție ne predăm pe noi înșine. Unul pe altul și toată viața noastră, acum și pururea și în vecii vecilor. 
Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!