Iată rugăciunea care te ajută să contribui la pace și liniște, în aceste vremuri grele

Omenirea trăiește vremuri grele, iar contextul actual nu este deloc unul favorabil. Din păcate, în toată această situație, cei care au cel mai mult de suferit sunt oamenii, bătrâni și copii. Singurul ajutor al oamenilor acum este Dumnezeu și rugăciunea. 

Zilele de acum sunt pline de supărare și credință că tot acest război pe care Rusia l-a lansat împotriva Ucrainei va lua sfârșit, la un moment dat. Sunt oameni care deplâng pierderea celor dragi, a liniștii și a vieții pe care o aveau înainte. Divinitatea este singura cale de scăpare, pentru mulți dintre ei. Prin rugăciune s-au făcut multe minuni.

Rugăciunea care aduce pacea în perioada războiului. Trebuie rostită cu multă credință

pixabay

Sfîntă Treime, îngăduind începerea războiului Rusiei împotriva Ucrainei. Te rog să ai grijă de românii din țara vecină, scăpîndu-i de moartea năpraznică. Luminează, Tată Ceresc, pe conducătorul rus care a vizitat Athosul. Fă-l să-și amintească de rugăciunile la care a luat parte cu acele prilejuri. De convorbirile pe care le-a avut cu călugării și de legile milenare ale ortodoxiei. Între care SĂ NU IEI NUMELE DOMNULUI DUMNEZEULUI TĂU ÎN DEȘERT, SĂ NU POFTEȘTI NIMIC DIN CE ESTE AL APROAPELUI TĂU. Dar mai ales SĂ NU UCIZI sînt exențiale pentru dobîndirea mîntuirii personale. Ajută-l, deci, să înțeleagă primejdia de moarte în care se află, fiind răspunzător de fiecare om ucis în această năvală decisă de el asupra unei țări cu locuitori în majoritate creștini.

Doamne Iisuse Hristoase, Care ai învățat pe ucenici și pe apostoli că „toți cei ce scot sabia de sabie vor pieri” (Matei 26, 52), trimite Arhanghelii, Îngerii și Sfinții Tăi să le amintească tuturor militarilor aflați în oastea rusă să refuze distrugerile locuințelor oamenilor nevinovați și să evite uciderile fratricide pentru care vor da socoteală personală dinaintea Ta.

Duhule Sfînte, Mîngîietorule, Care ai coborît la Cincizecime în chip de limbi de foc, învățînd Adevărul pe cei ce aleg Calea spre Viață. Te rog să le dai conducătorilor celor două țări gîndul întîlnirii cît mai repede pentru a hotărî soluții politico-strategice fără noi vărsări de sînge omenesc și fără alte distrugeri.

Maica Domnului nostru Iisus Hrirstos, Te rog să-i ocrotești pe românii din Bucovina și din Maramureș de războiul văzut. Iar pe noi toți să ne aperi de efectele speculațiilor financiare, de lipsurile și de nevoile care pot decurge din pricina acestui conflict armat apropiat de granițele României – Grădina Ta.

Slavă Tatălui, Fiului și Sfîntului Duh! Amin!

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!