Iubirea dintre frați este una puternică și pe primul loc se află binele celuilalt. Iată o rugăciune puternică pe care o poți rosti pentru fratele sau sora ta

Cei care au frați cunosc cel mai bine sentimentul de iubire frățească. Toți cei care au frați fac tot posibilul să îi protejeze și să le vegheze spatele. 

Rugăciunea are rezultate puternice atunci când este rostită din suflet. Astfel, rugăciunea de astăzi este adresată tuturor celor care au frați și trec prin momente de cumpănă.

Cea mai puternică rugăciune pentru protecția fratelui tău

,,Bunul meu părinte, asculți cuvintele pe care vreau să ți le dedic astăzi, pentru că am venit să fac această rugăciune de bucurie cuiva care a avut grijă de mine de când îmi amintesc. Este o persoana sincera, cinstita, amabila, vesela, cu o inima mare. Mi-ai dat ocazia să fac parte din viața lui. Astăzi această rugăciune este pentru fratele meu.

Social media

Îmi doresc să te elibereze de toate problemele legate de puterea lui și să marcheze calea pe care trebuie să o urmeze pentru ca viața lui să continue cu o asemenea amploare, încât slava și mila lui să fie mari. Îi mulțumesc nu numai pentru el, ci și pentru familia mea care este mereu alături de mine. Tatăl meu ceresc cu încredere vă ofer această rugăciune cu smerenie și liniște, doresc să-i sărbătoresc viața.

Ascultă-mă mereu, nu sunt doar cuvinte, este un mesaj de dragoste pe care vreau să-l auzi. Transformă-ți momentele rele în momente bune, tristețea în experiențe trăite. 

Cu prudență, responsabilitate și sensibilitate asculți cu dăruirea acestei rugăciuni. Pregătește-l și binecuvântează-l pentru ca cu pelerină să fie super-eroul și omul de credință pe care vrei să-l aibă copiii tăi astăzi și pentru totdeauna. Acoperiți-i viața cu protecția și puterea voastră, astfel încât energia pe care o radiați să-i umple viața la maxim.
Părinte Doamne, mă rog cu atâta entuziasm această rugăciune pentru că această persoană merită tot ce este mai bun în viață. Sper că, cu autonomia, caritatea, cooperarea și empatia voastră, îi veți glorifica viața și veți fi alături de tatăl meu în orice moment. Nu-mi iau rămas-bun de la această rugăciune pentru un frate fără să-ți mulțumesc mai întâi pentru tot și să arăt cu siguranță dragostea mea pentru tine. Amin.”

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!