Este una dintre cele mai puternice rugăciuni pe care trebuie să o rostești în fiecare vineri. Efectele sunt unele miraculoase

Iisus Hristos este fiul lui Dumnezeu și cel mai bun prieten al oamenilor. În el ne găsim liniștea ori de câte ori avem nevoie. Lui îi sunt adresate nenumărate rugăciuni, însă dintre toate cea de astăzi se consideră a fi cea mai puternică. Rezultatele pozitive și minunile nu vor înceta să apară în viața ta, la scurt timp după rugăciune. 

Noi îți punem la dispoziție rugăciunea, pe care trebuie să o rostești în fiecare vineri. Timp de 9 săptămâni, la aceeași oră. Cei care au citit-o au observat schimbări majore, semnificative în viața lor. Fă și tu același lucru, dacă simți că te-au lăsat puterile.

Aceasta este rugăciunea care va aduce schimbări pozitive în viața ta

Doamne Iisuse Hristoase, Fiule al Lui Dumnezeu, nu suntem vrednici de Milele Tale, dar îndrăznim să Te rugăm să primeşti şi puţina noastră rugăciune, precum ai primit oarecând cei doi bani ai văduvei şi să alungi de la noi tulburarea care ne-a cuprins.

Doamne, viforul necazurilor se ridică asupra noastră şi au intrat ape până la sufletele noastre, dar întru Tine este toată nădejdea noastră!

Tu cunoşti pricina răului care ne apasă. La Tine perii capetelor noastre sunt număraţi.

La Tine scăpăm şi pe Tine Te rugăm să depărtezi de la noi orice rău şi să ne ajuţi să biruim toate ispitele care ne învăluie!

pixabay

Miluieste-ma, Dumnezeule, dupa mare mila Ta si dupa multimea indurarilor Tale sterge faradelegea mea.

Doamne, miluieste-ne pe noi ca intru Tine am nadajduit, nu Te mânia pe noi, ci ne izbaveste de vrajmasii nostri, ca Tu esti Domnul nostru!

Dumnezeul mântuirii mele; bucura-se-va limba mea de dreptatea Ta. Doamne, buzele mele vei deschide şi gura mea va vesti lauda Ta.

Tu eşti întărirea, scăparea şi Izbăvitorul nostru, Hristoase Dumnezeule şi Ţie Slavă şi mulţumire pentru toate Îţi înălţăm, acum şi pururea şi în vecii vecilor, Amin!

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!