Ruby a slăbit slăbit iar schimbarea este destul de vizibilă.

Ruby este una dintre cele mai cunoscute artiste și a trecut printr-o transformare. Aceasta a slăbit foarte mult, iar fanii nu sunt tocmai mulțumiți. 

Artista se bucură de mult succes în industria muzicală, având o mulțime de fani. Ruby a reușit să-și facă un nume datorită talentului și muncii depuse în toți acești ani. De multe ori, ea a trecut prin perioade solicitante care au făcut-o să slăbească un număr mare de kilograme.

Ruby a postat o fotografie în mediul online unde se vede cât de mult a slăbit. Ea impresionează prin formele sale și reușește să sucească mințile bărbaților. De data aceasta, vedeta a avut parte de o transformare uriașă, slăbind mai multe kilograme. A mai avut astfel de perioade și în trecut, mărturisind că se datorează muncii și alimentației necorespunzătoare.

Social media

„Schiloadă din nou.”, a transmis Ruby pe rețelele de socializare.

Ruby este foarte atașată de bunica sa

Părinții vedetei au ales să plece în străinătate când ea avea doar trei ani pentru o viață mai bună. Ruby a rămas în grija bunicii sale care i-a fost mamă și tată. Relația dintre cele două este una specială și se înțeleg foarte bine. După ce artista a venit în Capitală, bunica și-a lăsat casa bătrânească și s-a mutat aici, pentru a-i fi alături.

„Nu mi-a fost uşor cât am fost copil… având în vedere faptul că ei munceau în străinătate pentru mine… oarecum îi vedeam în concedii. Am trecut peste, i-am înţeles şi pe ei şi sunt fresh şi mă bucur că sunt fericiţi amândoi. (…)

Cu toate că am și părinți, mamaie a fost pentru mine și mamă și tată, pentru că ea m-a crescut și a făcut-o foarte bine. Nu cred că voi reuși vreodată să îi întorc toate lucrurile frumoase pe care le-a făcut pentru mine!”, a povestit Ruby în urmă cu ceva timp.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.