Ruby a încins spiritele pe rețelele de socializare. Artista a făcut furori din așternuturi și…fără lenjerie intimă. Se pare că vedeta a renunțat de tot la inhibiții, astfel că și-a expus pe rețelele de socializare cele mai frumoase forme.

Ruby a făct senzație pe rețelele de socializare și nu, nu cu talentul său de a cânta. Vedeta s-a fotogafiat într-o postură iedită, spre deliciul tuturor bărbaților. Lui Ruby îi place atenția, iar de această dată a reușit să o atragă prin lipsa…bikinilor. Fanii au fost de-a dreptul șocați și au complimentat-o pe frumoasa artistă.

Mai sexy ca niciodată! Așa a părut Ruby pe rețelele de socializare cu puțin timp în urmă. Mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, cântăreața și-a expus trupul parcă tras prin inel în toată splendoarea lui. Mai mult, pentru a crea o oarecare doză de mister, Ruby a ales să poarte doar o bustieră destul de colorată, semn că intențiile ei sunt printre cele mai bune. Și se pare că a și reușit acest lucru. Fanii au fost puși pe jar în secunda imediat următoare după ce au văzut imaginea senzuală.

Ruby s-a fotografiat fără bikini direct din pat! Imagine interzisă minorilor / FOTO

Cu toate acestea, nimic din ce nu trebuia sa fie văzut nu s-a lăsat descoperit. Ruby a demostrat, încă o dată, faptul că este una dintre cele mai sexy și talentate vedete de la noi din țară.

Ruby o prețuiește foarte mult pe bunica sa

După ce părinții au fost nevoiți să plece la muncă în străinătate, frumoasa artistă a rămas în grija bunicii sale, care i-a devenit și mamă și tată. În semn de mulțumire și de prețuire pentru ființa iubită, focoasa brunetă și-a făcut un tatuaj special pentru bunica sa: o inimă, în care a scris ”Mamaia”.

”O am pe mamaia scrisă printre tatuajele de pe mine. Ea a fost cea mai apropiată persoană. După ce părinții mei au plecat la muncă, în străinătate, ea m-a crescut. Mamaia mă iubește și cu decolteu și fără. Am dormit cu ea de mică, până la liceu, multă vreme. Îi e greu fără mine. Nu își mai aduce aminte ce a făcut ieri, dar avem multe amintiri împreună.”, a spus Ruby.