Ruby a simșit nevoia să facă lumină în acest subiect.

În ultima perioadă, Ruby și Andrei Ștefănescu sunt în centrul atenției, iar asta pentru că se zvonește că între ei ar fi o idilă. Totul este cu atât mai dubios cu cât ambii sunt implicați în relații, chiar dacă nu vorbesc prea des despre asta. Sătulă de speculații, artista a pus punctul pe „i”.

Fără voia lor, Ruby și Andrei Ștefănescu au ajuns unele dintre cele mai controversate personaje din ultima perioadă. De nicăieri, a apărut zvonul potrivit căruia între cei doi ar fi vorba de mai mult decât o simplă prietenie. Ce-i drept, artista și prezentatorul s-au mai întâlnit în diverse concjuncturi, însă nimic nu a părut suspect.

În această dimineață, Ruby s-a trezit în mijlocul unui scandal care pune la îndoială fidelitatea ei. După cum bine știu fanii, aceasta are o relație de peste 10 ani cu Robert, dansatorul ei. În ultima vreme, cei doi nu s-au mai afișat împreună, iar asta i-a făcut pe fani să ridice din sprânceană. Din fericire, nimeni nu are motive de îngrijorare.

Ruby, primele declarații după ce s-a speculat că ar fi fost ceva între ea și Andrei Ștefănescu. „Îl iubesc”
social media

Ruby a decis să este momentul să-i lămurească pe toți

Ruby a explicat de multe ori că se înțelege foarte bine cu iubitul ei, doar că nu simte că este momentul pentru căsnicie sau copii. Însă, asta nu înseamnă că sunt probleme în cuplu sau că s-a despărțit de partenerul ei. Tocmai de aceea nu a înțeles de unde și până unde a fost asociată cu Andrei Ștefănescu.

Asumată și transparentă ca de obicei, Ruby a vorbit despre acest subiect și a prezentat întreaga situație într-un mod foarte obiectiv. Vedeta a precizat că da, se știe cu Andrei, însă, singurele conjuncturi în care au interacționat au fost cele de la Nea Mărin de la emisiune. În rest, nici măcar nu s-au văzut. Cu atât mai puțin în formula de trei și cu Robert, iubitul artistei.

„Mi se pare şi urât să mă justific cu aşa ceva. E ca şi cum dau crezare eu. Andrei este frumos şi fizic, şi sufleteşte, dar nu. În afară de interacţiunea pe care o avem oricând ne întâlnim, este foarte drăguţ. Eu, pentru Andrei, am un respect incomensurabil pentru artistul care este, pentru omul care este, pentru sufletul pe care îl are şi atât. 

Ne întâlnim la Nea Mărin şi aici se termină povestea. Noi ne întâlnim de cele mai multe la Nea Mărin, la emisiuni sau la diverse evenimente. Andrei este un om extraordinar şi îl iubesc într-un fel prietenesc şi amical. Ne înţelegem foarte bine.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.