O știm pe Ruby ca pe o fire extrem de emoțională, care acționează mereu conform propriilor trăiri și care nu se teme să-și afișeze sentimentele în fața fanilor ei din mediul online. În timp ce se afla în culisele emisiuni ”Neatza cu Răzvan și Dani”, artista a început să plângă. A filmat totul și le-a povestit fanilor săi care este motivul pentru care nu și-a putut stăpâni deloc emoțiile care au încercat-o.

Ruby se bucură de un succes mare în lumea muzicii și, chiar dacă nu are o vârstă înaintată, a știut de la început cum să-și păstreze fanii alături. A devenit celebră pin stilul ei sexy pe care îl abrdează de fiecare dată. Mai mult decât atât, artista are o voce foarte plăcută și melodioasă, fapt ce a propulsat-o rapid în topul celor apeciate vedete de la noi din țară.

Pe cât de talentată este, pe atât de frumoasă este, iar formele sale pun pe jar orice bărbat. Nu poate trece neobservată, mai ales atunci când îmbracă cele mai sexy ținute. Stârnește imaginația tuturor celor care o urmăresc în mediul online cu formele sale bine proporționate.

Ruby, lacrimi amare din cauza bunicului său decedat

Pentru ruby, famlia este cea mai importantă. De fiecare dată când vine în discuție acest subiect, artista se sensibilizează până la lacrimi. Știm cu toții cât de mult ține la bunica ei, dovadă în acest sens stau nenumăratele mărturisiri despre cea care a crescut-o, dar și filmulețele pe care le postează adesea în mediul online alături de aceasta.

Ruby are grijă de bunica sa cât îi stă în putință, dar și de fratele său mai mic, spunând despre acesta că este un răsfățat și că nu se poate abține să nu-i facă pe plac de fiecare dată.

Ruby nu s-a putut abține și a vărsat lacrimi amare în fața fanilor săi de pe Instagram! Care este motivul tristeții artistei

Din neefricire, bunicul ei nu se mai află în această lume, iar de aceea subiectul acesta este cu mult mai sensibil. În timp ce se afla în culisele emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, Ruby s-a întânit cu niște cântăreți care au trăit în același sat în care a trăit și bunicul ei, aceștia cunoscându-se.

„Prima dată când ajung la „’Neatza cu Răzvan și Dani” la timp, mai devreme chiar cu 10 minute. M-am trezit de la 07:00 dimineața să mă machiez, să fiu frumoasă, și m-am întâlnit cu băieții ăștia care sunt din același sat cu tataia și îl știu pe tataia care a murit. Super fericită m-au făcut. Zici că trăiește tataia în continuare”, a spus Ruby pe Instagram.