Știm cu toții faptul că familia este foarte importantă pentru Ruby și că este foarte atașată de bunica ei care apare adesea pe conturile de socializare ale artistei. De curând, artista a împărtășit cu fanii ei momente foarte emoționante pentru ea care au legătură cu bunicul ei care este decedat.

Ruby a decis, zilele acestea, să meargă la mormântul bunicului său și le-a vorbit fanilor de pe social media despre vizita. Artista nu s-a considerat pregătită să facă asta până acum și a avut dificultăți chiar și în găsirea locului de veci al omului ei drag, care s-a stins din viață acum multă vreme. Ea a mărturisit că toată lumea o știe ca fiind nepoata lui și dacă tot stau lucrurile în felul acesta, a zis că ar fi bine să îi facă o vizită la „noua lui casă”.

„N-am fost la el să-l vizitez niciodată”

Frumoasa artistă a vorbit atât de frumos despre bunicul ei, dar i-a dezvăluit și obiceiurile mai puțin benefice pentru organism și și-a dorit să îi aducă la mormânt o sticlă de băutură, pentru că bărbatul obișnuia sa consume alcool, ori de câte ori avea ocazia. Vedeta a reușit prin intermediul declarațiilor sale nu doar să îi amuze pe fani, ci și să îi emoționeze.

Rubina le-a povestit tuturor că simte și în ziua de astăzi că el cumva trăiește în sufletul ei și că se gândește mereu la el. Nu l-a vizitat niciodată până acum și a decis să repare această greșeală, pentru că se considera rea din punctul acesta de vedere. Fanii eu știu că vedeta este o femeie sufletistă care își iubește familia și care ar face orice pentru ea, drept dovada bunica ei, femeia care a crescut, locuiește alături de ea și de iubitul ei.

„Mă recunoaște toată lumea drept nepoata lui Mugur. Și dacă tot mă recunoaște toată lumea așa, m-am gândit să merg să-i fac o vizită și lui tataia. Dumnezeu să-l ierte! Mergem la el la mormânt, vărsăm o sticlă de ceva, că i-a plăcut sticluța. Aprindem o țigară, vorbesc un pic cu el și după fug. N-am fost la el să-l vizitez niciodată, ca un om rău, pentru că mă gândesc mereu ca și cum tataia trăiește pentru mine. Mă duc acum la casa asta a lui”, a povestit Ruby.

Ruby, momente pline de durere la mormântul bunicului său: "Stau aici de vorbă cu el"

 

„Am venit la tataia. L-am strigat pe aici, că l-am găsit greu. Dar l-am găsit după ce l-am strigat. Stau aici de vorbă cu el. Eu nu fumez, dar pentru el fumez și o țigară”, a mai zis ea.