Weekendul este perioada în care toată lumea se distrează, inclusiv vedetele.

Spuma din showbiz-ul românesc a fost invitată în acest weekend la botezul copilului lui Jimmy Dub. Printre vedete invitate la marele eveniment s-a numărat și Ruby, care a făcut atmosferă pe manelele cântate de Laura Vass.

Reclamă

Îmbrăcată cu blugi mulați și un top alb cu un superb decolteu, Ruby a știut ce să  facă pentru a atrage toate privirile asupra sa și pentru a întreține atmosfera.

Mai mult, aceasta sa urcat pe un scaun pentru a dansa, moment prielnic ca iubitul său să o poată pipăi în voie, în văzul tuturor, pe motiv că sprijină cântăreața pentru a nu cădea.

Mișcările provocatoare, care îi scot în evidență frumoasele forme, au făcut toți bărbații să o soarbă din priviri, inclusiv pe îndrăgitul cântăreț Pepe.

Într-un clip postat pe rețelele de socializare, se vede cum Pepe, aflat lângă Laura Vass, o soarbe din priviri pe Ruby.

Iubitul cântăreței a profitat la maxim de momentul în care aceasta s-a urcat pe scaun și a pipăit formele voluptoase ale vedetei în fața tuturor, servindu-i ca paravan pretextul că o susține pentru a nu cădea. Ruby nu a fost deranjată de gestul bărbatului și a continuat să își etaleze mișcările în voie.