Ruby se situează, fără îndoială, pe lista celor mai atrăgătoare vedete din țara noastră. Deși nu este deloc înaltă, artista are un trup care ar da pe spate orice bărbat. Mulți ar face orice să fie cu ea, dar ei nu îi pasă de nimeni. Vedeta este într-o relație cu Adrian de mai bine de șapte ani. De ceva vreme, ei s-au mutat într-o locuință mai mare, unde au spațiu suficient. Și-au decorat casa după bunul plac și sunt fericiți cu rezultatele obținute.

Ruby: “Sunt bine pe decolteu de la 13 ani”

Cei doi nu au uitat nici de bunica artistei, cea care a crescut-o încă de pe vremea când era doar un copil. Ea a avut grijă ca nepoatei sale să nu îi lipsească nimic. A învățat-o tot ceea ce știe acum și a tratat-o ca pe copilul ei. A venit rândul lui Ruby să îi arate cât de mult o iubește și drept dovadă nu a uitat de ea la bătrânețe.

Ruby nu este deloc o fire care să se ascundă de fanii ei, de fiecare dată o vedem cu zâmbetul pe buze și destul de deschisă către publicul ei. De data aceasta, frumoasa vedetă a intrat în jocul fanilor ei din mediul online și a postat o fotografia cu care i-a lăsat cu gurile căscate de-a binelea. De ce spunem asta? Fotografia vorbește de la sine!

Ruby, imagini bombă din copilărie: “Sunt bine pe decolteu de la 13 ani” / FOTO

„Aici eram deja la sfârșit de clasa a 8-a, cu puțin înainte să mă mut în București, la liceu”, a scris ea.

La un moment dat, unul dintre ei i-a cerut să le arate o poză cu ea dinainte de a-și pune silicoane. Artista a acceptat provocarea și a publicat o imagine de pe vremea când avea doar 13 ani; alături de o descriere care a amuzat pe toți fanii de pe rețelele de socializare.

Ruby, imagini bombă din copilărie: “Sunt bine pe decolteu de la 13 ani” / FOTO

„Sunt bine pe decolteu de la 13 ani. Și pe nas tot bine eram.”, a scris amuzată Ruby.