Ruby este una dintre artistele care a vorbit mereu cu sinceritate despre orice subiect legat de viața ei personală sau profesională. De data asta, Rubina și-a pus comunitatea de urmăritori pe jar cu cea mai recentă apariția a sa. Cei din online nu au stat prea mult pe gânduri și au început să o felicite.

Ruby nu mai are nevoie de nicio prezentare. Artista este extrem de apreciată și, peste tot pe unde merge, simte dragostea din partea fanilor. În ultima vreme, aceasta a început să fie din ce în ce mai „zgârcită” în apariții TV, semn că are alte proiecte și alte persoane mult mai importante asupra cărora să își canalizeze energia.

Una dintre aceste persoane este bunica ei sau Mamaie, așa cum o știe întreg internetul. Legătura dintre cele două este atât de puternică, încât nu poate fi descrisă în cuvinte. Mamaie este cea mai importantă figură din copilăria artistei, iar asta pentru că ea a fost cea care a crescut-o și a avut grijă să nu îi lipsească nimic.

@ruby😂😂😂😂😂😂😂 mititica ma♥️ eu i am zis sa sufle si ea a pupat! Te iubesc, MAMAIE!!!! ♥️♥️♥️♥️♥️

♬ original sound – RUBY

Ruby a stârnit un val de controverse

Azi, a fost ziua lui Mamaie, iar Ruby nu avea cum să nu marcheze această ocazie atât de importantă. Bunica artistei a împlinit 86 de ani, așa că Ruby a vrut să o surprindă cu un tort, dar și cu multă dragoste, așa cum îi oferă de obicei.

Dincolo de mesajele emoționante pentru Mamaie, fanii nu au putut să nu observe burtica artistei care se vedea destul de bine prin rochia neagră mulată pe corp. Fără să ia în considerare că vedeta ar fi putut să ia câteva kilograme în plus, cu toții s-au grăbit să tragă concluzia că aceasta este însărcinată.

De aici și până la zeci de felicitări a mai fost un singur pas, semn că fanii artistei abia așteaptă să o vadă pe brunetă în ipostaza de mamă.

Ruby este însărcinată?! Detaliul care a dat-o de gol pe artistă în fața fanilor. „Sarcină ușoară, Rubina” TikTok