Cum i-a afectat emisiunea ”Asia Express” relația lui Ruby

Ruby și Adrian au fost concurenți în al doilea sezon al concursului ”Asia Express”.

Deși au trecut prin momente dificile, cei doi continuă să fie împreună de peste opt ani de zile. Ruby a fost invitată recent la Podcastul lui Damian Drăghici. Artista a vorbit despre ”Asia Express” și ce a însemnat acest concurs pentru ea și iubitul ei.

Ruby regretă felul în care l-a tratat pe Adrian

Ruby, dezvăluiri fără perdea, la 3 ani de la participarea la „Asia Express”. Vedetei îi este rușine de cum s-a comportat cu Adrian, iubitul său
Facebook
„Nu e așa cuminte cum a apărut la televizor. Nu putea să fie și el nebun cât mine, că la urmă ne luam la bătaie pe acolo. Eu sunt un temperament vulcanic, o drama queen. Așa mi se părea în Asia Express, că mi-ar spune ceva în alt fel decât e în realitate. Când am văzut la televizor ce băiat bun era el, mi-a fost puțin rușine’, a comentat Ruby.
Ruby și Adrian au mărturisit că a fost cea mai frumoasă dar și cea mai dificilă experiență prin care au trecut împreună. Cei doi au câștigat simpatia spectatorilor prin felul lor jovial de a fi. Ruby și Adrian au ajuns până în finala concursului.
Puţini ştiu însă că Ruby şi Robert s-au cunoscut la filmările videoclipului ”Stinge lumina” al artistei. De asemenea, piesa ”Stinge lumina” este cea care a propulsat-o în carieră pe Ruby. În videoclip, Robert joacă rolul bărbatului cucerit de frumusețea lui Ruby. Mai apoi, în viața reală, tânărul dansator a devenit partenerul ei de viață.
Spre surprinderea tuturor, cei doi nu sunt căsătoriți
Deși Ruby și Adrian sunt împreună de șase ani de zile, nu se gândesc să se căsătorească. Cei doi preferă să aibă grijă de animale! Ruby și Adrian trăiesc alături de 12 suflete. Toate animalelor lor au fost salvate, nu cumpărate. Artista a mărturisit că ea s-a îndrăgostit de Adrian încă de pe vremea când era într-o relație cu Oxi Cristian, managerul său.
”Îmi doresc să mai copilăresc, dacă am face pasul ăsta cred că am punea așa pe umerii noștri o presiune, o maturitate. Noi suntem foarte fermecători și așa, e ca și cum avea o căsnicie”, a declarat Ruby la Antena Stars.
Share.

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.