Ruby reușește să își ia fanii prin surprindere de fiecare dată. Frumoasa vedetă și-a obișnuit fanii cu poze sexy, în care își pune trupul în evidență așa cum știe ea mai bine. Artista reușește de fiecare dată să impresioneze cu aparițiile sale, iar fanii ei sunt mereu curioși cum îi va mai surprinde data viitoare. Ei bine, de data aceasta, ea chiar a reușit să îi lase cu gura căscată, după ce le-a povestit ce obicei ciudat are atunci când se bagă la somn.

Ruby, dezvăluiri șocante pe Instagram

Bruneta a reușit să le demonstreze tuturor, încă de la primele ore ale dimineții, că ea este cea care dă moda în România, nu Jador. Cântăreața s-a afișat pe Instagram cu lenjeria intimă pe cap, spunându-le tuturor că așa doarme ea mai bine, pentru că și-i trage pe cap și pe ochi și în felul acesta nu o mai deranjează nimeni și se poate odihni liniștită, pentru că nu vede și nu aude absolut nimic.

Ruby este de părere că această idee este una genială și că dacă fanii ei o vor încerca, sigur vor putea dormi mai bine. Dacă în cazul ei funcționează, de ce nu ar funcționa și în cazul lor. Artista apelează la această descoperire a sa, doar în momentul în care se crapă de ziuă și se simte tot mai bine în felul acesta, pentru că somnul său este unul mult mai liniștit decât înainte.

Ruby are un obicei ciudat în timp ce doarme! Fanii au rămas mască: "Curioși ce e în capul meu?"

„Bună dimineața! S-a trezit dulceața! Curioși ce e în capul meu? Vreți să știți? Poate crede cineva că nu am nimic în cap. Să-mi trimiteți un premiu, după ce v-am dat ideea asta, pentru că tocmai v-am schimbat calitatea somnului. Cum fac să dorm bine? Secretul este că imediat cum se crapă de ziuă, îmi trag o pereche de chiloți cu talie înaltă pe cap, mi-i trag pe ochi și dorm, nu mă trezește nimeni. Azi-noapte m-am culcat la 05:00 și cum a pătruns lumina, cum mi-am tras chiloțeii”, a povestit vedeta.