Află care este cea mai mare dorință a lui Ruby.

Dacă nu știați, trebuie să vă spunem că artista Ruby este o mare iubitoare de animăluțe, motiv pentru care ori de câte ori întâlnește un animal neajutorat, aceasta nu ezită să-l salveze.

CITEȘTE ȘI – Ruby, gest nebunesc din dragoste. Ce a făcut artista pentru a vedea dacă iubitul o înșeală

Dorința cea mai mare a vedetei este legată tot de prietenii necuvântători. Ruby speră din tot sufletul ca în viitorul apropiat să poată avea un spațiu suficient de mare, astfel încât să poată contribui la salvarea oricărui animăluț neajutorat.

Ruby: „Mă întristează foarte mult neglijența oamenilor față de animale”

Sursa: Colaj Substanțial

„Aici, în casă, nu prea sunt boss-ul. Să știi că în casă animăluțele sunt șefele și mamaia este șefa. Este visul meu cel mai mare, îmi doresc mai mult decât orice să am un loc mai mare în care să pot să salvez toate animalele care îmi ies în cale în toate concertele. Mă întristează foarte mult neglijența oamenilor față de animale și față de natură.” a declarat Ruby pentru ego.ro

Ultimul animal salvat de Ruby a fost o pisicuță. Acest lucru s-a întâmplat chiar în timp ce Ruby se afla la filmările pentru emisiunea lui Nea Marin. Vedeta nu a stat pe gânduri și s-a îngrijit de starea de sănătate a animalului, iar după ce filmările s-au încheiat, a dus-o la medicii săi veterinari pentru a o îngriji cât mai bine.

„Este o pisicuță pe care am luat-o în timpul filmărilor la Nea Marin, s-a aciuat în geamantanul meu, a dormit acolo. Am văzut că avea piciorul accidentat, umflat cât mâna mea. M-am supărat acolo pe Nea Marin până mi-a trimis-o la veterinar.

Acum a ajuns, într-un final, la București. Este la veterinarii mei care îi fac revizia totală. O să o iau acasă. Este moldoveancă, a trecut și granița, e ceva. Nea Marin nu mai putea de nervi cu pisica mea. Am avut panică la un moment dat, credeam că mi-a luat-o din mașină și mi-a aruncat-o. Și eu nebună, e om bun Nea Marin. Îi place să mă necăjească, vede că mă afectează treaba asta cu animalele și pune sare pe rană.” a mai spus artista pentru sursa citată

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.