Artista a încins imaginația bărbaților, atât celor din sala de fitness, cât și internauților

Ruby este una dintre cele mai cunscute și mai râvnite femei din România. Cântăreață de meserie, frumoasa brunetă acordă timp și bani felului cum arată. Mereu prezentă la sală pentru a-și sculpta trupul, bărbații nu-și pot lua ochii de la ea. 

Vedeta a postat pe InstaStory mai multe clipuri video cu ea lucrând la sală. Concentrată fiind să-i iasă exercițiile bine, Ruby a fost extrem de atentă și concentrată la ceea ce avea de făcut.

Ruby, sexy și la sală. Iată cât de bine arată vedeta

Nimic nu o oprește din a investi în propria persoană. Vedeta are o carieră de succes și se bucură la maxim de fiecare clipă din viața ei. Pe Instagram, are o mare comunitate de persoane care o urmăresc. Vedeta are grijă să nu-i dezamăgească, astfel îi ține la curent cu activitățile zilnice.

captură Instagram

Ruby: ,,Mă complexa destul de tare”

Cât despre operațiile estetice, vedeta a fost asumată și a vorbit despre procedurile la care a apelat.

social media

,,Sunt foarte deschisă și asumată. Eu am recunoscut mereu ce operații am, mai ales pentru că poți ajuta prin greșelile pe care le faci, prin rezultatele pe care le ai și rezolvările pe care reușești să le găsești.

Prima mea operație estetică pe care mi-am făcut-o a fost rinoplastia, a fost intervenția pe care am așteptat-o cu sufletul la gură, am făcut-o la 18 ani. Aveam un nas destul de zbârcit. Era mai măricel, mai strâmb, nu-mi plăcea.

arhivă personală / social media

Mă complexa destul de tare și tati mi-a băgat de mică în cap că eu când mă fac mare îmi face tata un nas… Și cum am împlinit 18 ani direct mi-a făcut un nas frumos.

A fost foarte bine pentru mine, pentru că era un subiect care mă complexa, mă machiam din cauza asta mult mai intens la ochi, ca să ascund asta.”, a declarat Ruby, invitată fiind la emisiunea ,,Vorbește Lumea”, de pe Pro TV.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!