Ruby este o prezență de fiecare dată. Vedeta știe foarte bine cum să atragă atenția asupra ei și are succes pe toate planurile. În plus, este una dintre cele mai râvnite cântărețe de la noi. Mulți bărbați ar da orice să fie cu ea, dar ea nu are ochi pentru niciunul. Pentru a arăta atât de bine, ea nu s-a bazat doar pe un stil de viață sănătos sau pe exerciții fizice, așa cum fac multe femei. Vedeta a apelat la cei mai buni medici esteticieni ori de câte ori a simțit nevoia de o schimbare. Rezultatele au fost mereu pe placul ei, iar acum este o adevărată bombă sexy.

Ruby, mai provocatoare ca oricând

Arătând atât de bine, Ruby nu se teme să își pună formele provocatoare în evidență. Recent, ea a luat decizia de a ieși din casă fără lenjeria intimă. Acest gest a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Nu este o surpriză pentru fanii ei. Au mai fost momente de acest fel, dar acum unii sunt de părere că a întrecut limita. Este o adevărată bombă sexy, are cu ce să mândrească și profită de acest lucru. Cei mai fericiții sunt bărbații, care au reacționat imediat la vederea imaginii cu artista.

Ruby a încins din nou Internetul! Vedeta a ieșit din casă, dar a uitat de lenjeria intimă / FOTO

 

Mai pe scurt, Rubina le-a arătat internauților ceea ce doar iubitul ei poate vedea în dormitor. Așadar, ea nu a renunțat doar la inhibiții, ci și la lenjeria intimă și internetul a luat foc. Nu toate îi merg atât de bine brunetei, pentru că zilele trecute a ajuns din nou pe mâna medicilor.

”Uitați ce înseamnă să nu bei apă deloc. Picioarele mele sunt foarte bronzate, dar cumva albicioase pentru că…suc. Dar dorm cu sticla de apă lângă mine, cică e mai bine să bem apă. Am băut ieri suc și mi s-a făcut greață!”, a spus Ruby la Instastoy.