Viața Roxanei Vancea și a lui Dragoș Paiu nu mai e la fel ca atunci când nu erau părinți. Acum cei doi, sunt preocupați de fericirea celor mici. 

Roxana Vancea: ,,E un copil cuminte, când nu-l doare ceva e sfânt.”

Proaspăta mămică spune că Zian este un băiețel cuminte și că în prezent este ajutată de mama sa. Deși femeia spune că bebelușul seamănă cu Roxana Vancea, aceasta spune că există similitudini destul de evidente între frați, Dragoș Paiu având un fiu dintr-o relație anterioară.

,,E un copil cuminte, când nu-l doare ceva e sfânt, când îl doare ceva țipă, are niște plămâni. Nu prea doarme, eu și mama stăm cu el. Doarme până la trei noaptea apoi gata, dar nu țipă, e doar agitat. Mama mă ajută cu el, zice că seamănă foarte mult cu mine când eram mică, dar seamănă cu Milan, este o asemănare izbitoare între ei”, a spus Roxana Vancea la ,,Teo Show”.

Roxana Vancea a precizat că sunt momente destul de grele, mai ales atunci când Zian a făcut colici. Bebelușul este încă dependent de ea. Aceasta a precizat că nu se gândește să revină la sală prea curând, având în vedere că Zian trebuie alăptat din trei în trei ore pe zi și îi este destul de greu să se despartă încă de bebeluș pentru mai mult timp. Pe lângă colici, proaspăta mămică se confruntă uneori și cu problemele legate de orele de somn ale lui Zian.

,,El a făcut după doar o săptămână colici, mai avem. Mi-am dorit foarte mult să alăptez și din prima am avut lapte și acum alăptez, de aia mi-e greu cu plecatul de acasă. De obicei o iau pe mama cu mine, dacă se întâmplă ceva, trag mașina pe dreapta și îl alăptez. Când îl apucă (n.r. foamea) nu mai așteaptă nimic, mai ales după baie”, a mărturisit Roxana Vancea.