Focoasa brunetă a intrat de minune în atribuțiile de părinte

Fosta asistentă TV, în vârstă de 32 de ani, a devenit pentru prima dată mamă la sfârșitul anului trecut. Vedeta l-a adus pe lume pe Zian, un băiețel extrem de carismatic. Focoasa brunetă se înțelege de minune și cu băiatului soțului ei, astfel că l-a introdus imediat pe Milan în viața bebelușului, pentru a nu exista gelozie între ei.

Fiul cel mare, un ajutor de nădejde

Fosta iubită a lui Mihai Bendeac este acum o mamă desăvârșită. Tânăra îl implică și pe băiatului soțului ei în activități, pentru a nu se simți dat la o parte. Bruneta a încercat să i-a dea lui Milan aceleași sarcini pe care le îndeplinea ea, astfel încât să se obișnuiască.

„Eu l-am pus pe Milan să mă ajute la tot ce fac cu cel mic, ca să nu se simtă dat la o parte. L-am pus să mă ajute, să facem totul împreună. La început, Milan avea doi maimuțoi, astfel că zicea că are și el bebelușul lui.

Îmi spunea: «Mami, tu ai bebelușul tău, eu am bebelușii mei». Făcea ce făceam și eu, când îl plimbam Zian cu un căruț, el plimba jucăriile pe bicicletă sau în altceva”, a declarat Roxana Vancea pentru ego.

Mai mult decât atât, vedeta îi învață pe cei doi copii să împartă ca frații. Atunci când bruneta îi cumpără jucării celui mic, îl îndeamnă pe Milan să îi arate cum funcționează pentru că el este mai mare. Cei doi interacționează perfect, iar fosta asistentă TV nu are de ce să își facă griji în privința copiilor.

Roxana Vancea se descurcă perfect în rolul de mamă a doi copii. Cum a reușit vedeta să îi apropie pe cei doi băieți
Social media

Bunicii vedetei le fac toate poftele

Roxana Vancea a crescut la țară și același lucru și l-a dorit și pentru copii ei. În timpul vacanțelor de vară și de iarnă, obișnuiește să îi ducă pe cei mici la bunicii săi. În afara faptului că testează un mediu de viață sănătos, au parte de tot ceea ce își doresc, iar bunicii le fac toate poftele.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii