Roxana Vancea se întoarce în sala de fitness, la nici două luni după naștere

În luna noiembrie, Roxana Vancea a devenit mămucă. Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos și este cât se poate de fericită. Deși nu a trecut mult timp de la naștere, Roxana Vancea nu mai are răbdare și a decis că este timpul să își reia activitatea.

Roxana Vancea este o împătimită a exercițiilor fizice, așa că un poate să stea prea mult timp departe de sala de fitness, unde este instructor. La nici două luni după ce a născut, vedeta a decis că nu mai poate sta pe tușă, așa că se va întoarce la treabă.

Roxana Vancea a mărturisit că sportul i-a lipsit extrem de mult în toată această perioadă, așa că este hotărâtă să revină la activitatea sa, în cel mai scurt timp. Vedeta a făcut tot planul, își va muta cursurile în așa fel încât cel mic să nu aibă de suferit și este pusă pe treabă.

„Din ianuarie-februarie o să mă întorc la sală. Am fetele programate doar dimineață. O să le mut pe toate să facem antrenamentele pe parcursul a trei ore, ca să-i pot lăsa mamei pentru bebe doar laptele pentru o masă. Nu pot sta degeaba, plus că fetele mă cheamă, abia mă așteaptă”, a declarat Roxana Vancea, potrivit impact.ro.

Roxana Vancea nu poate să stea liniștită! Ce a decis vedeta la doar două luni după ce a născut. „Abia mă așteaptă”
Instagram

Roxana Vancea a spulberat kilogramele în plus

Roxana Vancea se număr printre cele mai norocoase mămici. În timpul sarcinii a acumulat doar cinci kilograme în plus, care au dispărut imediat după naștere.

„M-am cântărit și am 47 de kilograme, fix cât am avut înainte să rămân însărcinată. Am mâncat normal în timpul sarcinii, am renunțat doar la dulciuri. A doua zi după ce am născut, dădusem 4 kilograme jos și apoi încă unul. Dar fără vreo dietă pentru că mănânc foarte mult pentru că alăptez și nu pot ține diete.

Am făcut sport după zece zile, acasă la mine, fac chiar acum abdomene, ieri picioare, mâine brațe. Am niște săculeți de picioare și câteva gantere, fac exerciții cu greutatea corpului, la saltea”, a mai spus Roxana Vancea.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.