Roxana Vancea trăiește acum o frumoasă poveste dragoste alături de soțul ei. Aceasta postează adesea fotografii în care se află împreună și pare că este foarte fericită cu noua viață pe care o are. Nu cu mult timp în urmă, Vancea a publicat o imagine alături de partenerul ei de viață. Apercierile și felicitările din partea fanilor nu au întârziat să apară.

Reclamă

Dar ce reacție a avut Mihai Bendeac? Se pare că niciuna. Cu toate că au fost împreună acum ceva timp, Bendeac nu are nicio reacție în fața fericirii fostei partenere de viață, Roxana Vancea. După ce s-au despărțit, aceștia păstrau o legătură și fanii erau de părere că lucrurile merg bine între ei chiar și ca amici. Lucrurile s-au schimbat acum, pare-se.

Reclamă

Roxana Vancea și-a unit destinul cu actualul soț anul trecut în decembrie în fața ofițerului de stare civilă. Vedeta se bucură acum de fiecare clipă alături de soțul ei și este profund recunoacătoare pentru că simte că adevărat că iubește și că este iubită. La un moment dat, Roxana chiar și-a exprimat sentimentele într-o postare pe rețelele de socializare.

„Toată lumea spune că iubirea doare, dar asta nu este adevărat. Singurătatea doare. Respingerea doare. Să pierzi pe cineva doare. Invidia doare. Toată lumea confundă aceste lucruri cu iubirea. Dar, în realitate, iubirea este singurul lucru din lumea asta care acoperă toată durerea și care te face să te simți din nou minunat”, a declarat Roxana Vancea la acel moment.

View this post on Instagram

Infinit. 🤍 @dragos_syko

A post shared by Roxana Vancea (@roxanavancea) on

Relația dintre Roxana Vancea și Mihai Bendeac

Roxana Vancea și Mihai Bendeac s-au iubit cu foc în urma cu mai mult timp. Cu toate acestea, destinul i-a despărțit și i-a adus pe fiecare pe alt drum.

Cei doi au avut o relație apropiată care pare că s-a răcit în ultima vreme. Iată ce declara Roxana în urmă cu peste un an, în cadrul unei emisiuni TV.

„Deși toată lumea știe că este un depresivo-maniaco-imposibil de suportat, eu l-am înghițit. De mai multe ori. După ce ne-am despărțit, Mihai nu a mai avut nicio relație serioasă, dar stai liniștit, Mihai, există câte cineva pentru fiecare dintre noi, iar ”cineva-ul” tău se numește psihiatru.

E sinistru să fac glume despre Mihai, sincer! Toată lumea crede că Mihai este un tip funny și nu ai cum să te plictisești lângă el. Dar este atât de plictisitor încât și prietenii lui imaginari se plictisesc lângă el. Fiind atât de plictistor mi-a propus să mai aducem o a treia persoană în dormitor… un bărbat. Am acceptat… am fost încântată, dar am fost folosită pe post de cameraman.

Câteodată îmi pare rău că relația noastră s-a terminat. Mihai îmi făcea un sex oral foarte bun, mă f***a foarte bine. Atât de bine încât după relația cu el am devenit lesbiană. Iartă-mă, te iubesc!”, a încheiat Roxana.