Roxana Vancea a născut, miercuri, primul ei copil. Spre deosebire de alte vedete sunt foarte discrete cu privire la acest capitol, bruneta nu a așteptat prea mult până să le arate fanilor săi chipul fiului ei, pe care l-a numit Ayan.

la câteva zile de la naștere, Roxana Vancea a publicat și prima imagine în care se vede chipul primului ei copil. Băiețelul a avut la naștere 3200 kg și 51 de centimetri.

Fanii au avut ocazia să îl vadă pe Ayan, într-un videoclip, în timp ce se odihnea pe pieptul tatălui ei, Dragoş Paiu, soțul Roxanei Vancea.

Roxana Vancea le-a arătat fanilor chipul primului ei copil. Cine i-a ales numele

Roxana Vancea s-a căsătorit cu George Paiu, în anul 2019. Antrenorul de fitness mai are un copil dintr-o relația anterioară, tot un băiețel, Milan. El este și cel care i-a ales numele fratelui său, care a venit pe lume în urmă cu mai puțin de o săptămână.

„L-am trimis pe Milan să le spună părinților mei și nimeni nu înțelegea nimic. Pentru că nu știa să spună nici frățior, nici surioară. «Vine barza?», îl întreabă tatăl meu.

«Da, o să vină barza», spune Milan. Așa i-am anunțat pe ei. Oricum se așteptau pentru că noi le-am spus că ne gândim la treaba asta.

Am vorbit înainte cu Milan, înainte să ne apucăm, să fim siguri că și el își dorește un frățior sau o surioară. Și el concepea doar un frățior.
Îi spuneam că există posibilitatea să fie o surioară, dar am zis că vedem noi cum o dregem până atunci. Important e că mai vrei pe cineva în casă”, a declarat Roxana Vancea în cadrul emisiunii ”La Măruță”.
Instagram

Roxana Vancea, primele declarații despre nașterea primului ei copil

În exclusivitate pentru substantial.ro, Roxana Vancea a mărturisit cum se simte și a oferit detalii nașterea primului ei copil, Ayan.

„Sunt bine, am născut natural. Fără epidurală, fără nimic. A fost greu, dar nu imposibil! Mă așteptam la mai rău, să fiu sinceră… bebelușul e bine, chiar foarte bine.

Are 3,2 kg și 51 de cm. Este perfect sănătos și eu sunt cea mai fericită. Îi mulțumesc medicului meu, care a fost alături de mine și m-a ajutat cu tot ce a fost nevoie. Aștept să ajungem mai repede acasă”, a declarat Roxana Vancea despre primul ei copil.