Atunci când a fost însărcinată, Roxana Vancea a mâncat cât mai sănătos, iar sportul nu a lipsit din activitățile ei zilnice, ținând cont de sfatul medicului. Fosta asistentă de la ,,Neatza cu Răzvan și Dani” a născut un băiețel perfect sănătos, Zian. Deși sarcina nu i-a adus multe kilograme în plus, Roxana Vancea a decis să revină la silueta de invidiat. De aceea, șatena urmează sfaturile medicului care i-a recomandat o dietă. 

Fosta asistentă de la ,,Neatza cu Răzvan și Dani” urmează dieta recomandată de medic

Roxana Vancea ascultă de sfaturile pediatrul și a scos din alimentație toate alimentele indicate de acesta și bea ceaiuri care stimulează lactația.

„Eu mănânc ce mi-a dat pediatrul. M-a pus să scot foarte multe alimente, orice aliment care balonează, broccoli, conopidă, varză, fasole, orice factor alergen, alune, căpșuni, citrice. Da, am o listă foarte mare. Beau ceaiuri, ceaiuri de fenicul, de anason, pentru stimularea lactației”, a mai spus Roxana Vancea în emisiunea ,,Teo Show”.

Roxana Vancea nu poate să stea liniștită! Ce a decis vedeta la doar două luni după ce a născut. „Abia mă așteaptă”
Instagram

Momentan, Roxana Vancea se bazează pe dietă pentru a slăbi. În cadrul aceleiași emisiuni, șatena a precizat că încă nu se gândește să revină în sala de sport. Motivul este unul evident: bebelușul este dependent de ea, iar Roxana Vancea nu se poate dezlipi de micuțul Zian. De aceea, revenirea la sală nu este o prioritate pentru șatenă și preferă să urmeze dieta recomandată de medic.

,,E un copil cuminte, când nu-l doare ceva e sfânt, când îl doare ceva țipă, are niște plămâni. Nu prea doarme, eu și mama stăm cu el. Doarme până la trei noaptea apoi gata, dar nu țipă, e doar agitat. Mama mă ajută cu el, zice că seamănă foarte mult cu mine când eram mică, dar seamănă cu Milan, este o asemănare izbitoare între ei”, a spus Roxana Vancea în cadrul emisiunii ,,Teo Show”.