Roxana Nemeș este una dintre cele mai sexy vedete de la noi! De ceva vreme, artista intră din ce în ce mai mult în atenția presei. Nu cu mult timp în urmă,  aceasta a făcut ravagii pe rețelele de socializare cu o fotografie care i-a lăsat mască pe fani.

Roxana Nemeș se remarcă din ce în ce mai mult în lumea mondenă și, de fiecare dată, intră în atenția publicului cu câte o apariție ”memorabilă”. Nici de această dată nu s-a abătut de la regulă. Frumoasa noastră vedeta a decis că cea mai bună ipostază pentru o fotografie de șoc este să pozeze goală în cadă. De aici și până la o întragă ”isterie” în rândul bărbaților din mediul online, a fost nevoie de un pas. Se pare că Roxana Nemeș vrea să își pună în evidnță din ce în ce mai mult formele. Este conștientă de atuurile sale fizice, astfel că le evidențiază cum știe ea mai bine.

Roxana Nemeș pare că a renunțat de tot la inhibiții, dar și la haine. Toate elementele romantice nu au putut lipsi din cadru. Se pare că o baie cu adevărat relaxantă pentru artistă implică vinul, spuma și lumânările aprinse.

Roxana Nemeș, goală în cadă! Fotografia de infarct
Roxana Nemeș, goală în cadă! Fotografia de infarct

Cum se relaxează Roxana Nemeș

”Iubesc sa am timpul meu. ♥️ Una dintre placerile mele, este sa fac baie in cada, in spuma, cu lumanari in toata baia, muzica relaxanta, pe mood-ul romantic si un pahar de vin, bun! Cred ca va regasiti multe dintre voi, nu fetelor? 🍷😉”, au fost rândurile pe care Roxana Nemeș le-a scris în dreptul fotografiei în care apare în cadă.

Și așa cum probabil vă așteptați, bărbații au reacționat imediat la postarea artistei, întrecându-se unii pe ceilalți în comentarii care mai de care mai incitante. ”Ce frumos este acolo🤗🤗/ Poza e cu drona?/ Vreau și eu langa tine”, sunt doar o parte dintre reacțiile celor din mediul online. Roxana, Roxana, ce ne faci tu nouă!