Roxana Nemeș a intrat în vizorul fanilor săi din mediul online după ce a făcut o greșeală gramaticală. Se pare că vedetei i-au ieșit din refelx unele detalii esențiale ale limbii române. Fanii nu au iertat-o, așa că i-a atras atenția cu privire la greșeala pe care a comis-o.

Reclamă

Roxana Nemeș este foarte iubită de fani. Se bucură de aprecierile multor urmăritori, fiind în vogă în lumea mondenă. Cu toată că distanțarea socială nu i-a mai oferit posibilitatea să fie aproape de susținătorii ei, mediul online a devenit un loc numai bun prin care să-și exprrime orice gând și prin intermediul căruia să-și țină la curent fanii în legătură cu ce mai face.

Reclamă

Ziua de 1 iunie a fost un motiv de bucurie pentru Roxana Nemeș, astfel că și-a readus aminte de perioada pe când era doar o copilă. A adus în prezent multe amintiri frumoase, printre care și câteva legate de unul din jocurile cu care obișnuia să se distreze în copilărie, șotronul.

Frumoasa artista a aprut în fața fanilor ei precum o copilă, cu două codițe, s-a distrat de minune alături de partenerul ei de viață. Mai mult, acesta chiar a recompensant-o pe iubita lui cu ceva dulce. De asemenea, Roxana Nemeș le-a urat numai de bine tuturor copiilor. Intențiile sale au fost printre cele mai bune, nimeni nu contestă acest lucru. Doar că artista a făcut o greșeală de scriere impardonabilă, pare-se.

Mai exact, Roxana Nemeș li s-a adresat copiilor cu „i”-uri… fără număr. În același timp, vedeta a uitat și de o virgulă, însă probabil a trecut cu vederea, ținând cont de postarea jucăușă.

„La mulți ani copiiilor din noi!!! 😍🍭🎈🧸🎉”, a scris Roxana Nemeș pe contul său de Instagram, în dreptul imaginilor în care se afișa ca o fetiță.