Roxana Ionescu radiază! A făcut anunțul după ce a pierdut o sarcină

roxana ionescu

Roxana Ionescu este mai fericita ca niciodata! Mama Natura a trecut prin momente grele dupa ce a pierdut o sarcina, dar acum soarele a rasarit si pe strada ei. În urmă cu un an, gravida in 6 luni, vedeta abia astepta sa isi stranga copilul in brate. Atunci a suferit drama vietii ei, pierzand sarcina. Acum, Roxana a reusit sa treca peste momentul nefericit, iar viata ei incepe sa se aseze.

Sotia lui Tinu Vidaicu a facut noi declaratii despre viata ei de acum. A povestit la o emisiune tv ce se mai intampla cu ea. Roxana Ionescu a declarat ca ea si sotul ei au fost extrem de ocupati in ultimul timp. Cei doi au botezat o fetita, fiind parinti spirituali. Asta nu e tot, cuplul s-a mutat si in casa noua. Acestia au ales o locuinta uriasa, cu un living superb, garaj si tot ce au nevoie pentru un trai ca in basme.

Fosta vedeta TV a vorbit si despre ce au de gand in perioada apropiata. Cei doi nu si-au facut planuri de vacanta pentru vara aceasta, din cauza pandemiei. Roxana Ionescu spune ca alege ca in aceasta vara sa ramana acasa, in noul camin. Aceasta este ocupata cu decorarea acestuia si vrea sa profite din plin de casa lor cea noua. Asadar, Mama Natura s-a transformat intr-o adevarat femeie de casa, după ce s-a casatorit!

Roxana Ionescu a trecut prin momente grele dupa ce a pierdut o sarcina

„Mă tot ţin de ceva timp, dar trebuie să vă spun ceva, ca să elimin stresul şi deja a trecut ceva timp, ştim deja şi nu mai putem să vă ascundem. Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă, a explicat Tinu Vidaicu într-un Instastory pe Instagram.

Daniela Crudu, nemachiată! Incredibil cum arată fosta asistenta TV

Justin Bieber

Justin Bieber cere daune uriașe! El a fost acuzat de agresiune sexuală!