Florin Salam și Roxana Dobre formează un cuplu de mai mulți ani și sunt părinții a trei copii frumoși.

În urmă cu câteva luni ei au ajuns în fața altarului, devenind o familie cu acte în regulă. Vedeta a mărturisit că îi este greu să aibă o relație cu manelistul și a vorbit despre motivele pe care le are. 

Roxana Dobre și Florin Salam trăiesc o frumoasă relație de dragoste de opt ani și multe probleme au apărut de-a lungul anilor. Manelistul se dedică carierei sale în industria muzicală, dar pune mare preț și pe familia sa. Cu toate acestea, soția sa este nemulțumită de unele aspecte în ceea ce privește relația lor.

Aceasta este o soție care îl susține și mereu îi este aproape lui Florin Salam. În cadrul unui interviu, Roxana Dobre a recunoscut că uneori îi este destul de greu să aibă o relație cu manelistul. Plecările sale dese sunt motivul principal de nemulțumire.

CITEȘTE ȘI: Femeile din viața lui Florin Salam au relație extrem de apropiată. Gestul care i-a lăsat mască pe internauți

Totodată, are foarte mult evenimente și este foarte muncitor. Astfel, ea și copiii sunt mai mult singuri, fără capul familiei prezent în mod permanent.

@video.clipuri11 #roxanadobre #florinsalam #2022 #foryou #videoclipuri11 ♬ original sound – video.clipuri11

„Este foarte frumos să fii soția lui Florin Salam. Pe cât este de frumos, pe atât este de greu și atât de complicat. Uneori este și obositor. Este foarte greu. Dacă ești o persoană care îți vezi de familia ta și de pătrățica ta, să zic așa, nu te deranjează cu absolut nimic.

Atunci când ești în pătrățica ta și se mai scriu lucruri neadevărate, cum s-a mai scris, te deranjează, dar Dumnezeu e atât de mare încât face lumină mai devreme sau mai târziu și trebuie să te afecteze lucrul ăsta. Este frumos să fiu soția lui, dar este greu fiindcă nu e tot timpul lângă noi. Timpul nostru îl petrecem 99,9% singuri, eu și copii cei mici sau mari. Într-adevăr, muncește foarte mult. Tot timpul lui îl acordă oamenilor și publicului său, fanilor, care sunt înrăiți.”