Roxana Dobre și Florin Salam și-au împlinit visul...s-au căsătorit. Însă... Roxana Dobre explică motivele pentru care îi este greu să-i fie soție artistului. Fii pe fază!

Roxana Dobre și Florin Salam s-au căsătorit în urmă cu câteva luni, deși formau de ani buni un cuplu. Cei doi s-au hotărât să-și unească destinele și să spună „Da!” și în fața lui Dumnezeu. Cu toate acestea însă, v-ați întrebat cât de bine se înțeleg cei doi sau cât de mult timp își petrec împreună? Roxana Dobre a dat cărțile pe față. 

Roxana Dobre și Florin Salam nu-și petrec prea mult timp împreună?!

Roxana Dobre și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre căsnicia sa cu Florin Salam. În cadrul podcastului susținut de Cristina Șișcanu, aceasta a dezvăluit detalii din culisele relației, mai exact despre cât de mult timp își petrec împreună și cât de greu este să fii soția lui Florin Salam.

Se pare că vedeta este nemulțumită de faptul că artistul nu-și poate petrece mai mult timp cu familia. După cum bine știm, „Regele manelelor” cântă foarte mult și onorează o mulțime de evenimente. Drept pentru care, acesta nu stă prea mult timp pe acasă, spre dezamăgirea Roxanei care spune că 99,9% din timp, și-l petrece doar cu copiii.

@video.clipuri11 #roxanadobre #florinsalam #2022 #foryou #videoclipuri11 ♬ original sound – video.clipuri11


Roxana Dobre: Este foarte frumos să fii soția lui Florin Salam. Dar pe cât este de frumos, pe atât este de greu și de complicat. Wow! Și de obositor, la un moment dat. Este foarte greu!

Cristina Șișcanu: E greu din ce cauză? Din cauza programului, sau din cauza faptului că ești în atenția publicului mereu, în atenția presei?

Roxana Dobre: Nu neapărat, pentru că dacă ești o femeie care-ți vezi de familia ta și de pătrățica ta, nu te deranjează cu absolut nimic. Atunci când ești în pătrățica ta și se scriu lucruri neadevărate, cum s-a mai scris, da, te deranjează. Dar Dumnezeu e atât de mare încât face lumină, mai devreme sau mai târziu. Revenind la întrebare… Este foarte frumos să fii soția lui Florin, dar spun că este greu pentru că nu este tot timpul lângă noi. Timpul ni-l petrecem 99,9% singuri și eu, și copii cei mici, și cei mari. Muncește foarte mult, tot timpul lui îl acordă oamenilor și publicului, fanilor care sunt foarte înrăiți.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.