Roxana Dobre și Florin Salam sunt gata să facă unul dintre cei mai importanți pași din relația lor și anume să se căsătorească. Mulți dintre fanii lor au fost curioși să afle când anume se va întâmpla lucrul acesta, dar și unde își vor uni cei doi îndrăgostiți destinele. Nunta ar fi trebuit să aibă loc deja de anul trecut, dar fapul că fratele manelistului s-a stins din viață i-a împiedicat să se mai gândească la acest lucru.

”Ne gândisem să facem anul trecut acest eveniment”

De câte zile bune, circulă un zvon cum că ei ar vrea ca acest eveniment să se desfășoare în Dubai, Costa Rica sau America, iar Roxana Dobre nu a spus locul exact pe care l-au ales, singura certitudine este că nu avea loc în țara noastră. Aceștia vor să aibă parte de momente speciale, pe care nu le vor uita toată viața și unde vor fi invitate câteva persoane apropiate, care nu ar putea lipsi sub nicio formă.

Bruneta a specificat faptul că va fi o petrecere foarte mică și cochetă, organizată după gusturile sale și ale soțului său. Mai mult de atât, frumoasa vedetă a povestit că vor avea două perechi de nași și sunt nerăbdători să facă pasul cel mare. Nici Florin Salam nu a dat prea multe detalii despre locația pe care au ales-o împreună, după ce a fost întrebat despre nuntă de către Damian Drăghici, în podcast-ul pe care îl găzduiește pe canalul lui de YouTube.

”Acest eveniment, că tot s-a zvonit că va fi în Dubai, în Costa Rica, America…ne dorim într-adevăr să nu fie în România, ne dorim să avem câteva cupluri importante și sufletului nostru lângă noi, va fi ceva foarte mic, o petrecere foarte mică cu câteva cupluri lângă noi și așa cochetă cum ne place mie și soțului meu. Avem două perechi de nași”, a povestit Roxana Dobre.

Roxana Dobre, declarații sincere despre nunta cu Florin Salam! Unde va avea loc evenimentul: ”Avem două perechi de nași”

 

”Ne gândisem să facem anul trecut acest eveniment, dar din păcate nici situația în care ne aflăm cu toții nu ne-a permis și, pe lânga asta, cea mai mare supărare a fost pierderea fratelui soțului meu și îți dai seama că nu ne-am gândit la așa ceva”, a mai spus vedeta.