Roxana Ciuhulescu s-a numărat printre concurenții care au făcut parte în show-ul „Survivor România” în primul sezon difuzat pe PRO TV. Aceasta a făcut parte din echipa Faimoșilor, însă la scurt timp a fost nevoită să părăsească competiția. Sportiva s-a accidentat destul de grav la acea vreme și a fost pusă în imposibilitatea de a-și mai putea continua parcursul competițional.

După revenirea în țară, Roxana a fost supusă mai multor investigații și chiar tratamente, însă, din păcate aceasta trebuie să sufere și o intervenție chirurgicală. Roxana Ciuhulescu are ruptură de menisc și ligament încrucișat.

Roxana Ciuhulescu: „Am ce e mai rău…”

Sursa: Social media

„Mi-am făcut RMN, am ce e mai rău, ruptură de menisc și ligament încrucișat. Nu mă sperie, ca om care a făcut sport de performanță știu ce înseamnă asta.”  a declarat vedeta pentru impact.ro.

În ciuda faptului că operația este singura opțiune, Roxana Ciuhulescu nu se declară pregătită în acest moment pentru acest pas. După intervenția chirurgicală va trebui să se recupereze timp de mai mult timp. Ba mai mult de atât, „faimoasa” va trebui să meargă și în cârje.

La acest moment, Roxana mărturisește că nu-și poate permite acest „lux” având în vedere că are un job, iar în viitor urmează să-și cumpere o casă. În această perioadă sportiva urmează un program de recuperare și fizioterapie, face masaj, dar și gimnastică.

În același timp, Roxana spune că se va opera, dar mai așteaptă până va avea curaj să facă acest pas.

„Medicul mi-a zis să mă operez ca să-mi refac articulația, dar nu sunt pregătită. O operație de asemenea anvergură înseamnă recuperare de lungă durată, plus patru luni de mers în cârje. Iar acum nu-mi pot permite acest lucru. Sunt cu jobul, plus că urmează să ne luăm și casă. Acum fac recuperare, fizioterapie, masaj și gimnastică.” a declarat Roxana Ciuhulescu pentru aceeași sursă